Nejprodávanější Kniha - květen 2019
právo

Co je nového v právu - 11%

Jaká práva má umělá inteligence? Pravidla přijatá dnes se zítra stávají zastaralými. Jak právo reaguje na dynamiku současného světa? Jak se staví k novým technologiím, které vychází z umělé inteligence a sběru velkého množství dat?

právo

Co je nového v právu

216 Kč
192 Kč
Český Krumlov. Neplatícím vstup zakázán! - 11%
(1x)
Může se obyčejný člověk postavit regionálním vládcům? Chrání úřad ombudsmana práva lidí tak, jak má?
právo

Český Krumlov. Neplatícím vstup zakázán!

140 Kč
124 Kč
Obchod s neštěstím - 11%
(1x)

Třináct exekutorských příběhů sepsal Jiří Tůma na základě svých bohatých praktických zkušeností v této oblasti. Historky jsou často drsné a odhalují, kam až se může člověk vlastní vinou, neznalostí zákonů či nešťastnou náhodou dostat.

právo

Obchod s neštěstím

206 Kč
183 Kč
Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2015 - 11%
Tento tradiční ucelený soubor komentovaného zákoníku práce a dalších bezmála 40 základních právních předpisů z oblasti pracovního práva připravil osvědčený tým autorů.
právo

Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2015

863 Kč
767 Kč
Farmaceutické právo - 11%
Publikace je zaměřena na problematiku farmaceutického práva. Obsahuje především důkladnou analýzu problematických oblastí regulace léčivých přípravků a zdravotnických prostředků, a to jak z hlediska legislativního, tak interpretačního a následně i ap
právo

Farmaceutické právo

441 Kč
392 Kč
Městské právo ve střední Evropě
Soubor statí nazvaný Městská práva v Čechách a ve střední Evropě přináší nový pohled na současnou problematiku městského práva v právněhistorické vědě.
právo

Městské právo ve střední Evropě

135 Kč
Nový občanský zákoník úplně pro všechny
Získejte ucelený přehled novinek, které přináší nový občanský zákoník! Srozumitelně a jasně pro každého občana - neprávníka!
právo

Nový občanský zákoník úplně pro všechny

134 Kč
Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou
Fakta, vyšetřování, policejní a soudní protokoly, fotografie. Kniha se zabývá tzv. národním soudem z léta roku 1872, kdy byl spisovatel a libretista Prodané nevěsty Karel Sabina odhalen jako konfident pražského policejního ředitelství.
právo

Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou

62 Kč
Pojem práva - 11%
Kniha Pojem práva radikálním způsobem změnila tradiční pohledy na právo a jeho vztah k morálce i politice, na pojem přirozeného práva a spravedlnosti i na právní metodologii.
právo

Pojem práva

449 Kč
399 Kč