Nejprodávanější tituly - květen 2019
hudba

Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Bohemian Rhapsody

Ze zákulisí filmového megahitu.

Oficiální kniha k výpravnému filmu Bohemian Rhapsody o skupině Queen od společnosti Twentieth Century Fox.

hudba

Bohemian Rhapsody

115 Kč
Progresivní rock
(4x)
Kniha se zabývá formováním progresivního rocku na přelomu šedesátých a sedmdesátých let 20. století.
hudba

Progresivní rock

261 Kč
O smrti i vesele
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
Jethro Tull
Hudba Jethro Tull je podle slov autora doslova soundtrackem jeho života, a tak poté, co přeložil kompletní texty písní Jethro Tull, tentokrát mapuje vývoj kapely za celou její existenci.
hudba
Ukázky

Jethro Tull

299 Kč
Amerika, Američka
Zápisky člena skupiny Už jsme doma z turné po USA.
hudba

Amerika, Američka

88 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
Abeceda klavíristy
(1x)
Alfred Brendel (5. ledna 1931) je rakousko-britský klavirísta, básník a spisovatel. Bývá považován za jednoho z největších pianistů všech dob. Narodil se v Loučné nad Desnou v okrese Šumperk v rodině nehudebníků.
hudba

Abeceda klavíristy

224 Kč
Guns N' Roses

Rockový novinář Paul Elliott skupinu zpovídal už před vydáním debutového alba a od té doby ještě mnohokrát. Nyní přináší skutečně zasvěcený pohled na hudbu, úspěch y i peripetie Guns N‘ Roses během posledních více než třiceti let.

hudba

Guns N' Roses

629 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>