Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2019

Hostina pro vrány -  Píseň ledu a ohně 4
(2x)
Čtvrtá kniha epického fantasy eposu. Souborné vydání.

Hostina pro vrány - Píseň ledu a ohně 4

424 Kč
Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.

Jako Čuk a Gek

179 Kč
Karel IV. - Tajný deník
(1x)
Tajný deník: Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího.

Karel IV. - Tajný deník

296 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Mlýn na mumie
(18x)
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku.
Ukázky

Mlýn na mumie

359 Kč
Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.

Pán ohně

251 Kč
Pišlické příběhy
Filip Rychlebský napsal krásné pohádky o dřevěných figurkách – pišlicích – a na novém 2-CD je neodolatelně vypráví Ivan Trojan.

Pišlické příběhy

287 Kč
Příběh kriminálního rady
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.

Příběh kriminálního rady

224 Kč
Vzkaz v láhvi
(6x)
Jak dlouho se nese volání o pomoc na mořských vlnách? Může ještě někoho zachránit?

Vzkaz v láhvi

296 Kč
Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 249 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 25 > >>