Nejprodávanější audioknihy - květen 2019
světové dějiny

Čtení o hradech, zámcích a městech - 20%
(1x)
Každý hrad či zámek a mnohde i údolí nebo skála v sobě ukrývají tajemství, a nemusejí to být vždy poze neobjevené poklady. Na tato místa se vydal Eduard Petiška, aby vám přiblížil životy těch, kteří zde žili.
světové dějiny
Ukázky

Čtení o hradech, zámcích a městech

139 Kč
111 Kč
Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále - 20%
(1x)
O nejstaršímu synovi Karla IV. a Anny Svídnické se ví, že rád utíkal před povinnostmi na své hrady a raději lovil, či popíjel, než aby vládnul. Jak asi Václav vnímal sám sebe a svou vládu? Porovnával někdy své kroky s činy císaře Karla ?
světové dějiny
Ukázky

Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále

289 Kč
231 Kč
Doteky dějin - 20%
Poslechněte si neuvěřitelné a často i kuriozní příběhy, kterým, ač je to s podivem, historici zatím nevěnovali příliš pozornost.
světové dějiny
Ukázky

Doteky dějin

199 Kč
159 Kč
Jako bychom dnes zemřít měli - 20%
(3x)
Obsáhlý životopisný portrét patera Josef Toufara, který zemřel v roce 1950 následkem mučení při výsleších StB. Text doplňuje obsáhlá obrazová příloha. "Kniha roku 2012" v anketě Lidových novin.
světové dějiny
Ukázky

Jako bychom dnes zemřít měli

279 Kč
223 Kč
Toulky českou minulostí speciál Karel IV. - 11%
33 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali velikánu české historie Karlu IV.
světové dějiny

Toulky českou minulostí speciál Karel IV.

224 Kč
199 Kč
Vita Caroli - 20%
K výročí krále Karla IV. (700 let) vychází v jednom kompletu nahrávka zachycující mluvené slovo i ukázky původní středověké hudby tak, jak zněla v českých zemích v době vlády našeho nejvýznamnějšího panovníka.
světové dějiny
Ukázky

Vita Caroli

149 Kč
119 Kč
Smírčí kříže - 20%
Audiokniha obsahuje vyprávění o kamenech, na které občas narazíme při našich vycházkách a nevíme, proč tam jsou, co znamenají - smírčí kříže. Autor Vladimír Preclík. Čtou Radovan Lukavský, Josef Kemr, Rudolf Hrušínský.
světové dějiny
Ukázky

Smírčí kříže

99 Kč
79 Kč
Volá první republika! - 6%
Mluví: Tomáš Garrigue Masaryk, Milada Horáková, František Křižík, Jan Antonín Baťa, Josef Čapek, Vladislav Vančura, Josef Suk, Jaroslav Ježek, Josef Skupa, Vlasta Burian, Martin Frič, Růžena Nasková a mnozí další.
světové dějiny

Volá první republika!

195 Kč
183 Kč
Listopad 1989 - 6%
(1x)
Audiokronika zabývá den po dni, hodinu po hodině okolnostmi pádu totality koncem roku 1989. Budete mimo jiné svědky rozčílení komunistického premiéra Ladislava Adamce i jeho snahy stát se presidentem.
světové dějiny
Ukázky

Listopad 1989

169 Kč
159 Kč
Soudruzi, když se tak zamyslíme - 20%
Humornou koláž z úryvků projevů prvních tajemníků, nomenklaturních kádrů ale i dobových snaživců, také dobové častušky a agitační písně. Kouzlo nechtěného a půvab nečekaných souvislostí vytváří z kompletu zábavný a úsměvný artefakt.
světové dějiny
Ukázky

Soudruzi, když se tak zamyslíme

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>