Nejprodávanější tituly - květen 2019
poezie pro děti

Šimon chce být krotitelem
V této knížce si společně s dětmi můžete přečíst o dětských touhách a o hrách na povolání dospělých.
poezie pro děti

Šimon chce být krotitelem

89 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
poezie pro děti

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Šišatý švec a myšut - 11%
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
poezie pro děti

Šišatý švec a myšut

152 Kč
135 Kč
Česká říkadla - Kalamajka
Kniha obsahuje lidová česká říkadla, rozpočitadla a kolednické popěvky. Svět českých venkovských tradic je v knížce živě zachovaný a zpřístupněný pro ty nejmenší také díky krásným ilustracím Josefa Lady
poezie pro děti

Česká říkadla - Kalamajka

159 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
poezie pro děti

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie pro děti
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
poezie pro děti

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso - 11%
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
poezie pro děti

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
176 Kč
Pohozené kšandy kamaráda Standy - 11%
Leží tu had? Ne! Vždyť jsou to jen pohozené kšandy kamaráda Standy. Hravé a vtipné básně Dagmar Kýrové pro nejmenší i jejich rodiče doprovázejí pestré a nápadité ilustrace Anety Žabkové.
poezie pro děti

Pohozené kšandy kamaráda Standy

223 Kč
198 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
poezie pro děti

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>