Nejprodávanější tituly - květen 2019
literatura

Šíp do nebe - 11%
(1x)
První díl autobiografie Arthura Koestlera zachycuje dětství, dospívání a mládí pozdějšího slavného autora a končí jeho vstupem do komunistické strany na konci roku 1931.
literatura

Šíp do nebe

446 Kč
396 Kč
Duchovní rozměr fenoménu Foglar - 11%
Působení literárního a výchovného díla Jaroslava Foglara patří mezi mimořádné a pozoruhodné jevy české kultury dvacátého století.
literatura

Duchovní rozměr fenoménu Foglar

Pavel Hošek (ed.)
252 Kč
224 Kč
Čapek & Čapek - 11%
Dvoudílná publikace (kniha + skicář) seznamuje děti s životem a tvorbou bratří Čapků. S průvodci Fanomasem a Robotem se děti nebudou nudit, ti dva si připravili spoustu hravých úkolů a zvídavých otázek.
literatura
Ukázky

Čapek & Čapek

359 Kč
319 Kč
Čapek & Čapek - skicář - 11%
Skicář ke knize Čapek & Čapek rozvíjí obsah první části (knihy). Je plný úkolů určených k dotvoření, dopsaní či dokreslení. Vyzkoušíte si namalovat autoportrét, vytvoříte rodokmen, zjistíte, co obnáší život s domácím mazlíčkem, zahrajete si pexeso...
literatura
Ukázky

Čapek & Čapek - skicář

161 Kč
143 Kč
Čtvero ročních období v Římě
(2x)
Výjimečná kniha – je plná mimořádných postřehů a popisuje Doerrova dobrodružství v jednom z nejúchvatnějších měst na světě. Anthony čte Plinia, Danta a Keatse - staré kronikáře Říma - a navštěvuje náměstí, chrámy a pamětihodnosti...
literatura

Čtvero ročních období v Římě

89 Kč
Jane Austenová - 11%
(1x)
The Sunday Times Bestseller.
Fascinující nahlédnutí do světa Jane Austenové, jedné z nejslavnějších a nejvlivnějších autorek světové literatury 19. století.
literatura

Jane Austenová

449 Kč
399 Kč
Proměna krve - 11%
(1x)
V autobiografické stati z pozůstalosti Proměna krve známý německy píšící autor souvisle popisuje svůj duchovní vývoj a zabývá se okultními otázkami.
literatura

Proměna krve

205 Kč
182 Kč
Básník - 6%
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
literatura
Ukázky

Básník

377 Kč
355 Kč
Čtení o Václavu Havlovi - 11%
Čtení o Václavu Havlovi nemá suplovat potřebnou monografii o Havlově literárním díle, chce však oživit diskusi o autorově umělecké a kritické tvorbě, stejně jako o přístupech, které k ní otevírají cestu.
literatura

Čtení o Václavu Havlovi

170 Kč
151 Kč
Céline v Čechách - 11%
Výpravná kniha podává mnohotvárnou a objevnou výpověď o procesu přijímání a zavrhování jedné z nejkontroverznějších osobností moderní literatury nejen v Čechách.
literatura

Céline v Čechách

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>