Nejprodávanější tituly - květen 2019
ekonomie

Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
ekonomie

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Co jsem řekl své dceři o ekonomii - 20%
(1x)
„Kdo nedokáže vysvětlit teenagerům základní ekonomické problémy, nejspíše jim sám vůbec nerozumí.“ Světoznámý ekonom vysvětluje otázky chudoby, bohatství, moci a její dělby ve společnosti.
ekonomie
Ukázky

Co jsem řekl své dceři o ekonomii

237 Kč
190 Kč
Koučování - 11%
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.
ekonomie

Koučování

314 Kč
279 Kč
Peníze a zdravý selský rozum - 11%
Kniha obsahuje širokou škálu témat z každodenního života – od pasti „bezbolestného“ placení pomocí kreditních karet, přes skrytá nebezpečí řízení domácího rozpočtu až po svůdnou nástrahu, kterou představuje nevázané utrácení během dovolené.
ekonomie

Peníze a zdravý selský rozum

359 Kč
319 Kč
Kdo chce naše peníze?
(6x)
Knížka přední české ekonomky mladé generace se nevyhýbá nepříjemným otázkám. Je určena pro každého, kdo chce slyšet jasné ekonomické odpovědi a kdo se nebojí používat zdravý rozum.
ekonomie

Kdo chce naše peníze?

134 Kč
Finanční analýza - 11%
Třetí, kompletně aktualizované vydání knihy zohledňuje všechny změny v oblasti účetnictví, které od roku 2016 vstoupily v platnost. Nová legislativa přinesla změny v účetních výkazech, které jsou používané ve finanční analýze.
ekonomie

Finanční analýza

296 Kč
263 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
ekonomie

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 109 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>