Nejprodávanější tituly - květen 2019
pop

V Rudolfinu - 11%
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
pop

V Rudolfinu

269 Kč
239 Kč
XXIV. Magic - 11%
Třetí album populárního zpěváka Bruna Marse.
pop

XXIV. Magic

476 Kč
423 Kč
Diamonds - 11%
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.
pop

Diamonds

404 Kč
359 Kč
Kavárna de Luxe - 11%
Album Kavárna de Luxe nabízí jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z alba Sex nad Sport? Never!
pop

Kavárna de Luxe

296 Kč
263 Kč
Krásnej dar - 11%
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.
pop

Krásnej dar

242 Kč
215 Kč
A Head Full Of Dreams - 11%
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
pop

A Head Full Of Dreams

791 Kč
703 Kč
Čecháček Made
Xindl X se rozhodl ke kroku, který v Čechách ještě nikdo neudělal. Protože vystupuje nejen se svou kapelou, ale i jako sólový písničkář s kytarou, rozhodl se celé nové album vydat v obou těchto polohách.
pop

Čecháček Made

269 Kč
Let Love In - 11%
Let Love In je osmé studiové album rockové skupiny Nick Cave and the Bad Seeds, vydané v dubnu 1994 prostřednictvím vydavatelství Mute Records. Jeho nahrávání probíhalo od září do října předcházejícího roku a producentem byl Tony Cohen.
pop

Let Love In

647 Kč
575 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2