Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
kuchařky

Příběhová kuchařka bez lepku - 20%
(1x)
Inspirace pro vlastní přístupy k vaření a pečení bez lepku. Žádný drolící se chleba, zkažený narozeninový dort nebo tvrdé vánoční cukroví.
kuchařky
Ukázky

Příběhová kuchařka bez lepku

89 Kč
71 Kč
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka - 20%
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie.
kuchařky
Ukázky

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

75 Kč
60 Kč
1001 receptur cocktailů
Tato mezinárodně ceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i laikům.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

95 Kč
Grilujeme po česku - 20%
Žádné složité recepty ani exotické přísady, snadná dostupnost použitých ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou hlavní přednosti této knížky.
kuchařky
Ukázky

Grilujeme po česku

152 Kč
122 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
kuchařky
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
kuchařky
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2