Nejprodávanější hudba - květen 2019
rock

Road Songs for Lovers
Christopher Anton Rea je britský kytarista, zpěvák a autor písní. Jeho hudba se dá zařadit mezi pop, blues a rock. Doposud se prodalo 30 miliónů jeho alb. Je známý především díky svému chraplavému hlasu.
rock

Road Songs for Lovers

314 Kč
Seance
Reedice populárního, dlouho již nesehnatelného alba Seance kapely Priessnitz z roku 1996. Album prošlo remasteringem o který se postaral zvukový mistr Dan Václavek a drobnou úpravou obalu. CD je zabaleno v papírovém rozkládacím digisleevu.
rock

Seance

269 Kč
The Division Bell
Reedice čtrnáctého alba kapely Pink Floyd - The Division Bell. Obsahuje 2 LP.
rock

The Division Bell

836 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
rock

The Wall

359 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
rock

7

269 Kč
A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
rock

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Piece Of My Life
Jemnost pařížské šlehačky podávané na hrubozrnném smirkovém papíře.
rock

Piece Of My Life

269 Kč
Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné
Miroslav Wanek se rozhodl poměrně výrazně přepracovat, a to nejen v aranžích, kde saxofon nahradila trubka a pozoun, ale také ve strukturách, na několika místech v melodiích a tempu, písně z alba Pohádky ze Zapotřebí, které původně vyšlo v roce 1994.
rock

Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné

269 Kč
Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
rock

Láska jako oliva

269 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.
rock

Breadcrumb Trail

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>