Nejprodávanější tituly - květen 2019
hobby

Paličkování s láskou - 11%
Úspěšnou řadu knih o paličkování rozšiřuje páté pokračování pod názvem Paličkování s láskou, ve kterém se zkušená krajkářka Lenka Malátová vyznává ze své celoživotní lásky ke krajkářskému řemeslu.
hobby

Paličkování s láskou

449 Kč
399 Kč
Pracujeme se dřevem - 11%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby

Pracujeme se dřevem

134 Kč
119 Kč
Skvělé fotografie přímo z fotoaparátu - 11%
Získejte skvělé fotografie stiskem spouště fotoaparátu a bez klikání na počítači. V knize najdete téměř vše, s čím se při fotografování můžete setkat: krajiny, architekturu, street fotografii, fotografování sportu nebo portrétu, ohňostrojů, jídla...
hobby

Skvělé fotografie přímo z fotoaparátu

449 Kč
399 Kč
Střihněte dětem na šaty - 11%
Jste maminka s tvořivým srdcem a chcete jim dopřát originální a stylové oblečení, které jim dokonale padne, a navíc ráda šijete? Pak právě pro Vás je určena tato kniha. Je klíčem ke konstruování vlastních střihů na míru.
hobby

Střihněte dětem na šaty

341 Kč
303 Kč
Šachová zahájení - Otevřené hry - 11%
Kniha se věnuje Otevřeným hrám, tj. zahájením, vznikajícím po 1.e4 e5. Obsahuje celkem 225 podrobně komentovaných partií, seřazených podle jednotlivých zahájení.
hobby

Šachová zahájení - Otevřené hry

405 Kč
360 Kč
Vánoce více než 112 tipů - 11%
Speciál se věnuje nejkrásnějším svátkům v roce - najdete v něm tipy na výrobu jednoduchých i náročnějších vánočních dárků.
hobby

Vánoce více než 112 tipů

89 Kč
79 Kč
Vánoční ozdoby s láskou tvořené
Nejkrásnější ozdoby jsou ty, které si sami vyrobíme a které tvoříme s láskou. Těch pár chvil, které strávíme s dětmi při jejich tvorbě, stojí za to. Děti na ně budou celý život vzpomínat.
hobby

Vánoční ozdoby s láskou tvořené

143 Kč
Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo? - 11%
(21x)

Vyprávějte si a objevujte příběhy ze života své rodiny. Chcete poznat rodinné příběhy, o kterých jste ještě nikdy neslyšeli? „Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?“

hobby

Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?

711 Kč
632 Kč
Háčkované čepice a šály - 11%
V této příručce si každý najde svůj oblíbený model! Ať už módní čepici, hřejivý nákrčník či vkusnou štolu: Teď máte možnost si tyto zimní doplňky uháčkovat sama. Rychle a snadno vytvoříte elegantní kousky nebo celé soupravy.
hobby

Háčkované čepice a šály

179 Kč
159 Kč
Střihněte si na šaty - 11%
Nevyhovuje vám konfekční šatník? Oblečení v obchodech není zcela podle vašich představ? Vaše tvůrčí duše touží po originalitě a dokonale padnoucím střihu?
hobby

Střihněte si na šaty

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>