Nejprodávanější tituly - květen 2019
dům a zahrada

Slepice – snadný chov bez starostí - 11%
Čerstvá vejce od zdravých slepic. Každý den jedno vajíčko od vlastní slepice – kdo by o tom nesnil? I děti budou mít radost, když se budou denně vydávat hledat vajíčka k snídani. Přeneste si na zahrádku kousek venkovského života?
dům a zahrada

Slepice – snadný chov bez starostí

143 Kč
127 Kč
Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
dům a zahrada
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Vystavování je hra - 11%
Máme pro vás ty nejlepší průvodce – Michaelu Čermákovou, zkušenou vystavovatelku i posuzovatelku, a Františka Šustu, známého trenéra zvířat.
dům a zahrada

Vystavování je hra

269 Kč
239 Kč
Akvarijní rostliny - 11%
Odbornice na akvária Ines Scheurmannová vám poradí, jak správně vybrat a vysadit rostliny pro vaši vodní nádrž, jak pečovat o vodu a jakou použít nejlepší techniku – osvětlení, topení a filtry.
dům a zahrada

Akvarijní rostliny

143 Kč
127 Kč
BIO je naše cesta
Proč se rozhodli pro cestu BIO? Jak žijí? A jsou šťastní v tom, co dělají? V životě? Splnil se jim jejich sen nebo by to chtěli jinak? Všechny tyto otázky spolu souvisí a skoro na všechny tady dostanete odpověď.
dům a zahrada
Ukázky

BIO je naše cesta

116 Kč
Květiny pro suché zahrady - 11%
Ze stanovišť na zahradě s nedostatkem vláhy nemusíte mít v žádném případě obavy. Téměř vždy se dá najít nějaký druh rostliny, kterému se zde bude dařit.
dům a zahrada

Květiny pro suché zahrady

386 Kč
343 Kč
Na začátku byl rýč - 11%
(1x)
Víte, kdo byli lovci rostlin, kde se vzalo zahradní kolečko nebo proč se stal patronem všech zahradníků právě mnich Fiakre? Vychutnali jste si někdy pestrobarevnost češtiny v botanickém názvosloví?
dům a zahrada

Na začátku byl rýč

179 Kč
159 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
dům a zahrada

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
Oblečky a doplňky pro psy - 11%
Kabátky, obojky, polštářky, svetříky i milé zábavné hračky. Vybavte svého čtyřnohého miláčka originálními doplňky, které mu sami uháčkujete nebo upletete.
dům a zahrada

Oblečky a doplňky pro psy

224 Kč
199 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
dům a zahrada

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 107 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>