Nejprodávanější tituly - květen 2019
báje a legendy

Moravské národní pohádky a pověsti z okolí Rožnovského - 20%
Skvostný výbor Klementa Bochořáka z pohádek a pověstí sběratele, jehož sbírka patří mezi perly lidové kultury, národní literatury včetně literatury pro mládež.
báje a legendy
Ukázky

Moravské národní pohádky a pověsti z okolí Rožnovského

120 Kč
96 Kč
Sága o Hervaře - komentáře - 11%
(2x)
Komentář k Sáze o Hervaře nabízí osvětlení a výklad stěžejních témat, které textem ságy pronikají a určují tak její kulturní význam.
báje a legendy

Sága o Hervaře - komentáře

224 Kč
199 Kč
Déšť a jaguár - 6%
Svěží, zábavné i poučné příběhy brazilských indiánů sepsal Hernani Donato na základě záznamů cestovatelů, etnografů a antropologů, kteří je pořizovali mezi indiánskými kmeny v průběhu 19. a 20. století.
báje a legendy

Déšť a jaguár

220 Kč
207 Kč
Osm světel - 6%
(2x)
Židovské písemnictví patří k nejstarším, a zároveň nejrozmanitějším na světě, jeho texty dělí tisíce let i kilometrů. V knize Osm světel můžete najít nejznámější židovské pohádkové příběhy, legendy, bajky a anekdotická vyprávění.
báje a legendy

Osm světel

338 Kč
318 Kč
77 leyendas de Praga - 6%
Místopisné legendy z Pražského hradu, Vyšehradu, Starého Města, Nového Města , Malé Strany, které mohou být i skvělou inspirací k procházkám po Praze - černobílé ilustrace, doplněno kreslenými mapami. Čtení ve španělštině.
báje a legendy

77 leyendas de Praga

339 Kč
319 Kč
Putování za Svatým Grálem - 11%
(1x)
Jedna z částí monumentálního románového cyklu zvaného Lancelot-Graal (nebo též Kniha o Grálu či prostě „vulgata“) a nejpozoruhodnější prozaický text francouzského 13. století.
báje a legendy

Putování za Svatým Grálem

446 Kč
397 Kč
Potopené zrcadlo - 6%
Výběr z bretaňských legend a pověstí, jejichž kořeny často sahají do dob před příchodem křesťanství, přibližuje českým čtenářům kouzlo této západní výspy Evropy a způsob myšlení jejích obyvatel.
báje a legendy

Potopené zrcadlo

253 Kč
238 Kč
Dobří duchové a démoni - 6%
Kniha západoafrické mýtů a bajek z pera odborníka, který v Africe dlouhodobě žil.
báje a legendy

Dobří duchové a démoni

220 Kč
207 Kč
Hora, která polykala lidi - 11%
Kniha severoamerických pohádek, bájí a mýtů. Příslušníci etnik, která jsou v knize zastoupena (indiánského, bílého, afroamerického a hispánského) vytvářejí dohromady jediný americký národ.
báje a legendy

Hora, která polykala lidi

233 Kč
207 Kč
Mýty Lakotů - 6%
(3x)
Sbírka mýtů kmene Lakota (Sioux) obsahuje především autentické pověsti nasbírané misionáři a lingvisty v průběhu 19. a počátkem 20. století. Bilingvní vydání - lakotsky a česky.
báje a legendy

Mýty Lakotů

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5