Nejprodávanější tituly - květen 2019
romantika

Lituji, čekají mě - 11%
Ambiciózní Yaël žije jen svou prací a nemá čas ani na přátele.
romantika

Lituji, čekají mě

269 Kč
239 Kč
Lovec věna - 20%
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat.
romantika
Ukázky

Lovec věna

119 Kč
95 Kč
Sen - 20%
Stojím a rozhlížím se kolem dokola. Všude je jen tma. Doufám, že zahlédnu nepatrné světélko, abych věděla, kudy se mám vydat pro pomoc. Vyčerpáním sotva popadám dech. Nohy mě bolí, chodidla už skoro necítím. Boty jsem někde ztratila.
romantika
Ukázky

Sen

99 Kč
79 Kč
Sex, víno a cigarety - 11%
Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studia pro ni není nic důležité. Román o hledání hranic mezi citem, sexem, závislostí a vlastním životem
romantika

Sex, víno a cigarety

260 Kč
231 Kč
Lži - 11%
Viola a Viktor mají na první pohled téměř ideální manželství. Milují jeden druhého, dcerku Nikolku, svou práci. Ale zdá se, že jejich vztah má přece jen trhliny...
romantika

Lži

296 Kč
263 Kč
O fous líp - 11%
Nikdy není pozdě mít se ráda.
romantika

O fous líp

269 Kč
239 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Sára - 20%
(7x)
Příběh nás přenese do života krásné zpěvačky Sáry a jejího talentovaného syna Davida. Život se neodvíjí zcela podle jejích představ. Všechno vypadá složitější, než se původně zdálo. Některé události však předčí její nejsmělejší sny.
romantika
Ukázky

Sára

99 Kč
79 Kč
Závazek - 20%
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 72 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>