Nejprodávanější tituly - červen 2019
zdraví a životní styl

Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
zdraví a životní styl
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a životní styl

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Vademecum - 11%
Publikace navazuje na učebnici Kapitoly z didaktiky zdravotní tělesné výchovy a aplikuje pravidla vyrovnávacích prostředků.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vademecum

72 Kč
64 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
zdraví a životní styl
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
zdraví a životní styl

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl

Migréna

377 Kč
354 Kč
Skolióza - 6%
Kniha nabízí množství nápomocných a účinných cviků, abychom mohli cvičit sami - den co den, ať již plně vědomě, anebo bezděčně.
zdraví a životní styl

Skolióza

247 Kč
232 Kč
Tělo jako nástroj duše ve zdraví a nemoci - 11%
Walther Bühler, anthroposofický lékař podává v duchu poznatků Rudolfa Steinera anthroposofický pohled na člověka a působení duše v tělesné trojčlennosti.
zdraví a životní styl

Tělo jako nástroj duše ve zdraví a nemoci

160 Kč
142 Kč
Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha - 20%
Žijte to, kým jste, v rovnováze těla, mysli, duše i ducha.Tato inspirující kniha vám jednoduše odpovídá na otázky, které si kladete ohledně každé z výše zmíněných složek.
zdraví a životní styl
Ukázky

Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha

203 Kč
162 Kč
Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
zdraví a životní styl

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 147 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>