Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
sociologie

Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
sociologie
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

sociologie
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Co drží společnost pohromadě? - 20%
Kniha se pokouší o obohacení pojmu societální komunity o aspekty právního řádu, popis role konfliktů a integrační funkce politické kultury v liberálně demokratické společnosti.
sociologie
Ukázky

Co drží společnost pohromadě?

170 Kč
136 Kč
Detecting and reducing corruption risk and fraud in the public sector - 20%
Kniha nabízí nový pohled na zkoumání korupce a odhalování podvodů. Autoři ukazují na korupci jako komplexní sociální jev, který je možné zkoumat z různých interdisciplinárních pohledů.
sociologie
Ukázky

Detecting and reducing corruption risk and fraud in the public sector

150 Kč
120 Kč
Vlastní Bůh - 20%
V současném globalizovaném světě mísení kultur a světonázorů se již delší dobu ohlašuje nutnost hledat mody soužití zvláště tam, kde naráží na živé historické reminiscence konfliktů.
sociologie
Ukázky

Vlastní Bůh

200 Kč
160 Kč
Hitmakeři - 20%
(1x)
Autor ve své knize odkrývá psychologii vkusu a fungování kulturních trhů, které nenápadně utvářejí naše životy. Boří sentimentální showbyznysové mýty o tvorbě hitů a ukazuje, že kvalita samotná k úspěchu nestačí.
sociologie
Ukázky

Hitmakeři

269 Kč
215 Kč
Psychologie celoživotního vývoje - 20%
Psychologie celoživotního vývoje se jako samostatný obor etablovala ve druhé polovině 20. století.
sociologie
Ukázky

Psychologie celoživotního vývoje

240 Kč
192 Kč
Psychologie davu - 20%
Psychologie davu je jedním ze slavných děl citovaných v učebnicích psychologie i dalších společenských věd. Le Bon svou koncepci davu vybudoval v souvislosti s chováním davu během francouzské revoluce.
sociologie
Ukázky

Psychologie davu

219 Kč
175 Kč
Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám - 20%
Během posledních tří desetiletí jsme svědky toho, že se problematika paměti stává jedním z dominantních témat sociálních a humanitních věd. Někteří autoři dokonce v této souvislosti hovoří o novém paradigmatu.
sociologie
Ukázky

Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám

210 Kč
168 Kč
Profesionální rodičovství - 20%
Monografie se věnuje „profesionálnímu rodičovství“, reformě ústavní péče na Slovensku, jež probíhá v analogické podobě i v Česku.
sociologie
Ukázky

Profesionální rodičovství

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>