Nejprodávanější Kniha - červen 2019
magie

Magie dnes
(1x)
Sborník z cyklu přednásek na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy věnovaný fenoménu magie. Přednášeli vědečtí odborníci i mágové.
magie

Magie dnes

216 Kč
Kulty stínu
Kulty stínu zkoumají téměř neznámé stránky okultismu, jež byly často a mylně spojovány s negativními a senzačními fenomény takzvané „černé magie“.
magie

Kulty stínu

243 Kč
Techniky přírodní magie
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
magie

Techniky přírodní magie

322 Kč
Bílá magie
Tato kniha je určena těm, které zaujaly Rituály bílé magie, jež podávají rozsáhlé odkazy na magické práce, a kteří se chtějí svými znalostmi a schopnostmi sami účastnit na „díle stvoření“ – na uzdravování naší nemocné země.
magie

Bílá magie

268 Kč
Čarodějnictví pro každý den

Najděte si čas pro svou duši v uspěchaném světě

Jděte svou vlastní pohanskou cestou s půvabem a moudrostí a začleňte duchovní praxi do svého života aspoň na několik minut týdně.

magie

Čarodějnictví pro každý den

269 Kč
Učebnice vysoké magie
Kniha, jejíž text vyšel jako soukromý tisk již ve třicátých letech 20. století. Představuje první tvůrčí syntézu vynikajícího znalce obřadné magie a hermetismu Františka Bardona.
magie

Učebnice vysoké magie

342 Kč