Nejprodávanější Kniha - červen 2019
pedagogika, didaktika

Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

pedagogika, didaktika

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Speciálněpedagogické minimum pro učitele - 11%
Do škol přichází stále více žáků se speciálními vzdělávacími potřebami (SVP). Může se jednat o děti, které již mají určitou diagnózou stanovenou, ale i o jedince, kteří ji nemají.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciálněpedagogické minimum pro učitele

261 Kč
232 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Když se řekne Rozcvička - 11%
Kniha nabízí nové náměty pro vedení pohybových aktivit – metodický zásobník cviků pro nácvik a rozvoj pohybových dovedností, zásobník pohybových her a pohádkových cvičení.
pedagogika, didaktika

Když se řekne Rozcvička

179 Kč
159 Kč
Život s vysokou inteligencí - 11%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
pedagogika, didaktika

Život s vysokou inteligencí

296 Kč
263 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Cesta do pohádky - 11%
Kniha je určená pedagogům předškolní výchovy, zejména učitelkám a učitelům mateřských škol, ale i dalším, kteří se zajímají o práci s předškolními dětmi. Chce podpořit každého, kdo si rád hraje, čte a hledá inspiraci, jak vše využít v praxi.
pedagogika, didaktika

Cesta do pohádky

212 Kč
188 Kč
Mindfulness u dětí a dospívajících - 11%
Komplexní, praktická příručka nabízí dětem různého věku možnosti, jak se stát stabilnějšími, sebevědomějšími a úspěšnějšími. Obsahuje přes sto padesát technik, aktivit, her a meditací, které pomáhají zlepšit soustředění, náladu, lépe ovládat emoce...
pedagogika, didaktika

Mindfulness u dětí a dospívajících

449 Kč
399 Kč
Rozhýbej svůj jazýček - 11%
Pomozte svému předškolákovi zlepšit výslovnost.
pedagogika, didaktika

Rozhýbej svůj jazýček

287 Kč
255 Kč
Logopedické hry pro větší děti - 11%
Pracovní sešit je určen pro děti především mladšího školního věku, které ještě nevyslovují správně některé hlásky. Obsahuje úkoly vhodné pro upevnění (automatizaci) v řeči již naučených (zafixovaných) hlásek.
pedagogika, didaktika

Logopedické hry pro větší děti

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>