Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
poezie

Pernambuco - 20%
Básnická sbírka roste z hloubi Wernischovy obraznosti a jeho svět se před vnitřním zrakem proměňuje: tragické se stává groteskním a naopak, přelud bolestnou vzpomínkou a naopak…
poezie
Ukázky

Pernambuco

129 Kč
103 Kč
Herbář k čemusi horšímu - 20%
(1x)
Sbírka Herbář k čemusi horšímu je něco mezi atlasem a skládkou. Vychází z nejistého pocitu, že básně se válejí jak pod placatějšími kameny, tak v agresivních i melancholických diskusích vážkařů, detektoristů a sběratelů achátů.
poezie
Ukázky

Herbář k čemusi horšímu

109 Kč
87 Kč
Co už vím? - 20%
CO UŽ VÍM? - říkadla jsou určena dětem ve věku 5 - 8 let. Vtipnou, kultivovanou formou vyprávějí veršíky o vztazích v rodině, zvířátkách, přírodě. Autor s velkou fantazií promlouvá výstižnými, zvukomalebnými slovy k těm nejmenším.
poezie
Ukázky

Co už vím?

59 Kč
47 Kč
Inventura - 20%
Básnická sbírka Kamila Boušky.
poezie
Ukázky

Inventura

89 Kč
71 Kč
Karmatikon - 20%
(1x)
Čtvrtá sbírka současného autora nesoučasné klasické poezie. Jak už název napovídá, sbírka poukazuje na působení nejvyššího Vesmírného zákona, zákona o příčině a účinku, který určuje naše osudy, platí pro každého a nikdo mu nemůže uniknout.
poezie
Ukázky

Karmatikon

49 Kč
39 Kč
Máj - 20%
Čtvrtý svazek Kritické hybridní edice přináší nové vědecké a čtenářské vydání básně Máj Karla Hynka Máchy (1810–1836).
poezie
Ukázky

Máj

135 Kč
108 Kč
Rozsvíceno - 20%
(3x)
Poezie v básnické sbírce Rozsvíceno obsahuje verše psané převážně klasickým vázaným veršem. Obsahově se týká přírodní lyriky /Podzimní sonet, Babí léto/, milostné /Malá víla, Ulita, Než/ vzpomínek na uplynulé časy /Tehdy, Tam v Kašperských horách/ ..
poezie
Ukázky

Rozsvíceno

49 Kč
39 Kč
Tvář anděla - 20%
(1x)
Básnická sbírka. Autorka vkládá do svých veršů kus sama sebe. Odráží se v nich lidské osudy, touhy, smutek, štěstí a naděje.
poezie
Ukázky

Tvář anděla

89 Kč
71 Kč
Těžká hodina - 20%
Autorova nejvýznamnější sbírka obsahuje nejtypičtější básně proletářské poezie. Wolker zde rozvinul sociální baladu, člověk je v ní drcen sociálními problémy, ale může se bránit. Celá sbírka je velmi silně levicově laděna, je pesimistická.
poezie
Ukázky

Těžká hodina

49 Kč
39 Kč
Týdny - 20%

Vyzrálý básnický debut strašnické básnířky přináší napětí, nejistotu, vzrušení. A možná uvolnění. Možná.

poezie
Ukázky

Týdny

121 Kč
97 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>