Nejprodávanější tituly - červen 2019

Neohrožené ženy
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se

Neohrožené ženy

313 Kč
Podivuhodné zvěsti neboli koniny
Podivnost nesmyslu, protimluvu, paradoxu přináší překvapení. Být zaskočen je prvním předpokladem myšlení. Objev podivnosti zostřuje náš zrak, úžas nad podivností je pak předstupněm otázky. Tak soudil i autor sbírky přisuzované Aristotelovi.

Podivuhodné zvěsti neboli koniny

248 Kč
Poutník z Mohameda: Alláhův hněv
(1x)
Vítejte ve světě Františka Kotlety, kde mír mezi křesťanskými a muslimskými planetami je křehký jako srdce nezletilé alcorské prostitutky.

Poutník z Mohameda: Alláhův hněv

319 Kč
Rusovláska
Román je příběhem oidipovského vztahu mistra a učedníka, do kterého vstupuje tajemná rusovlasá žena. Autor čerpá inspiraci z antického příběhu i z dávné perské legendy, děj zasazuje do kulis současného Istanbulu.
Ukázky

Rusovláska

313 Kč
Soumrak západního liberalismu
Autor přesvědčivě zachycuje dynamiku současné krize liberální demokracie a ukazuje, jak hegemonie Západu postupně oslabuje, zatímco jiné kulturní a civilizační okruhy v ekonomické i geopolitické oblasti významně posilují.

Soumrak západního liberalismu

259 Kč
Unesená
Napínavý psychologicko-erotický příběh čerpající ze skutečných událostí, který v sobě nese prvky tvrdé pornografie.
Ukázky

Unesená

89 Kč
Volání kmene
Nezdá se to, ale jedná se o knihu autobiografickou. Popisuje můj vlastní intelektuální a politický příběh, cestu vedoucí od marxismem a sartrovským existencialismem načichlého mládí až k liberalismu ve zralém věku přes přehodnocení demokracie.

Volání kmene

268 Kč
Život v rytmu swingu
Audiokniha o legendě českého swingu doplněná speciálním hudebním albem originálních nahrávek

Život v rytmu swingu

248 Kč
Cesta na konec noci
(4x)
Román z roku 1932 je prvotinou francouzského spisovatele Louise Ferdinanda Célina.

Cesta na konec noci

446 Kč
Do posledního dechu
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....

Do posledního dechu

404 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 1000 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 .. 100 > >>