Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
společenské vědy

Dějiny českých médií - 20%
Kniha přináší chronologický přehled historie českých médií na pozadí světových dějin.
společenské vědy
Ukázky

Dějiny českých médií

424 Kč
339 Kč
Co je to populismus? - 21%
(1x)
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
společenské vědy
Ukázky

Co je to populismus?

63 Kč
50 Kč
Hledání dějin - 20%
(2x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
společenské vědy
Ukázky

Hledání dějin

220 Kč
176 Kč
Lesk a bída vzdělávání: vysoké školství - 20%
Vysoké školství se změnilo. Brány vrcholného vzdělávání se otevřely masám studentů a soukromému podnikání. Zrodily se různé patologické jevy, na které nikdo nebyl připravený a s nimiž se společnost vyrovnává se zpožděním a s velkými obtížemi. Některé jejich důsledky jsou přitom nevratné.
společenské vědy
Ukázky

Lesk a bída vzdělávání: vysoké školství

170 Kč
136 Kč
Teoretická východiska informační vědy - 20%
V této monografii je formulována a řešena základní teoretická otázka informační vědy, kterou je struktura informačního univerza.
společenské vědy
Ukázky

Teoretická východiska informační vědy

130 Kč
104 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

společenské vědy
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
České důchody - 20%
Publikace si klade za cíl zorientovat čtenáře ve stávajícím důchodovém systému. Autor, který byl předsedou tzv. důchodové komise v letech 2014–2017, vysvětluje vývoj penzijního systému na konkrétních krocích předchozích vlád....
společenské vědy
Ukázky

České důchody

170 Kč
136 Kč
Podstata filozofie a kultury - 20%
Smyslem knihy je přispět k nahlédnutí do podstaty, vnitřní složitosti a vzájemného propojení vybraných podstatných filozofických disciplín (oborů, odvětví, oblastí, složek), směrů, paradigmat, jednotlivých postojů a pozic filozofie jako celku.
společenské vědy
Ukázky

Podstata filozofie a kultury

99 Kč
79 Kč
Anarchokapitalismus - 20%
(3x)
Anarchokapitalismus – souhrnná kniha rozebírající různé aspekty našeho života ve svobodné bezstátní společnosti. Snad všichni dnešní anarchokapitalisté byli původně přesvědčeni, že není možné, aby naše společnost fungovala bez státu.
společenské vědy
Ukázky

Anarchokapitalismus

110 Kč
88 Kč
Cesty komunistickou diktaturou - 20%
Kniha jako celek tak představuje originální příspěvek ke zkoumání čtyřiceti let komunistické diktatury v Československu a promýšlení jejího původu, povahy, proměn a dědictví.
společenské vědy
Ukázky

Cesty komunistickou diktaturou

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>