Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2019
psychologie

Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Ticho - 11%
(2x)
Kniha věnovaná introvertům a jejich přednostem.
psychologie

Ticho

395 Kč
351 Kč
Ať žijou mikrouti - 11%
Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”.
psychologie

Ať žijou mikrouti

314 Kč
279 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Ekologie mysli - 11%
Stěžejní dílo anglo-amerického antropologa Gregoryho Batesona se pokouší na podkladě poznatků kybernetiky, teorie systémů a teorie informace postihnout podstatu řádu a organizace živého světa.
psychologie

Ekologie mysli

511 Kč
454 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
psychologie

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí - 11%
(3x)
Revidované vydání druhého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“.
psychologie

Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí

752 Kč
668 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně - 11%
(2x)
Chcete být úspěšní, ale zároveň chápete, že na vrchol žádné zkratky nevedou? Pak právě v odbornou veřejností i čtenáři oceňované Houževnatosti najdete ideálního průvodce, jak díky kombinaci vytrvalosti a vášně dosáhnout svého cíle.
psychologie

Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 134 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>