Nejprodávanější tituly - červen 2019
Evropa

Budapešť - 11%

Od Budína k Pešti, od Královského paláce k Parlamentu, od Dunaje k městským sadům, od lázní Gellért až po bulvár Andrássy – hlavní město Maďarska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

Evropa

Budapešť

242 Kč
215 Kč
Reykjavík - Víkend - 11%
První vydání průvodce do Reykjavíku. Nenechte si ujít náš výběr nejkrásnějších míst ve městě i v okolí! Užijte si neuvěřitelnou atmosféru, památky, architekturu i místní wellness v podobě termálních bazénů.
Evropa

Reykjavík - Víkend

251 Kč
223 Kč
Rozhlednovým rájem 2019
(1x)
Vzhůru na rozhledny – na kole, pěšky, vlakem, autem i lanovkou.
V další rozhlednové knize jsou představeny nové a krásné rozhledny postavené v letech 2016 - 2019 a také rozhledny v této době přestavěné či opravené.
Evropa

Rozhlednovým rájem 2019

62 Kč
Sevilla - Víkend - 11%
Nechte se inspirovat vzrušující atmosférou slunné Andalusie a vydejte se s námi za zážitky. Náš průvodce popisuje nejkrásnější místa, která byste neměli minout. Nabízí i tipy, kde se ubytovat, kde nakoupit nebo kam si zajít večer.
Evropa

Sevilla - Víkend

251 Kč
223 Kč
Benátky do kapsy - Lonely Planet - 11%
Pronikněte přímo k srdci města. To nejlepší z Benátek – našli jsme pro vás ty nejlepší pěší trasy, restaurace, zábavní podniky, trhy, obchody a mnoho dalšího.
Evropa

Benátky do kapsy - Lonely Planet

224 Kč
199 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
Evropa

Expedice

358 Kč
318 Kč
Oslo - 11%
Hlavní město Norska Oslo leží na březích Oslofjordu, zanořeného do jihovýchodního cípu Norska z průlivu spojujícího Severní a Baltské moře. Tato nejstarší skandinávská metropole je považována za vstupní bránu do jedné z nejkrásnějších zemí světa.
Evropa

Oslo

233 Kč
207 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
Evropa

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
Evropa
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Toulavá kamera 26 - 11%
S novou turistickou sezonou je tu i další zbrusu nový díl Toulavé kamery, knižní verze populárního televizního pořadu, která právě vychází.
Evropa

Toulavá kamera 26

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>