Nejprodávanější tituly - červen 2019
relaxace a cvičení

JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry - 11%
Jóga prospívá zdraví – "já vím, ale nemám prostě čas pravidelně navštěvovat kurzy". Toto opakovaně slyšela zkušená učitelka jógy, což jí dalo rozhodující popud napsat tuto knihu.
relaxace a cvičení

JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry

322 Kč
286 Kč
Stále krásná - 11%
Estelle Lefébureová bývala slavnou modelkou, takže o tom, jak si přibývající roky vybírají na vzhledu ženy svou daň, ví svoje – a také o tom, jak tento proces zpomalit.
relaxace a cvičení

Stále krásná

332 Kč
295 Kč
Aštánga jóga - 11%
Aštángajóga je ladná, atletická forma jógy, která v posledních letech získala celosvětovou popularitu. Autorka, detailně obeznámená s historií i tradicí aštángajógy, objasňuje způsoby, v jakých se jógová filozofie promítá do každodenního života...
relaxace a cvičení

Aštánga jóga

385 Kč
342 Kč
Čínský zen - 11%
Chcete dosáhnout štěstí, vnitřního uvědomění a duchovní stability? Právě zen, který v sobě zahrnuje orientální moudrost, vám v tom může výrazně pomoci. Smyslem zenové meditace je pročistit mysl tak, aby se stala průzračnou jako voda.
relaxace a cvičení

Čínský zen

178 Kč
158 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
relaxace a cvičení

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
relaxace a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Jóga pro váš typ - 11%
Tato kniha jako vůbec první podrobně uvádí, jak si vybírat jógové ásany (polohy), které jsou, podle pět tisíc let starého systému ájurvédské medicíny, vhodné pro váš jedinečný tělesný typ.
relaxace a cvičení

Jóga pro váš typ

439 Kč
390 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
relaxace a cvičení
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Moudrost Hathorů - 11%
(1x)
Jsme Hathorové. Jsme mistři zvuků a lásky z jedné vzestoupené intergalaktické civilizace. Přispěli jsme k vývojovému procesu v Egyptě a jiných starověkých kultur.
relaxace a cvičení

Moudrost Hathorů

468 Kč
416 Kč
Myšlenky v obraze - 11%
Barbora Hu je zkušená instruktorka jógy, vystudovaná indoložka a kulturoložka a autorka několika článků a knih o józe.
relaxace a cvičení

Myšlenky v obraze

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>