Nejprodávanější tituly - červen 2019
politologie a politika

Ne nestačí - 11%
Trumpova agenda je nejmarkantnějším symptomem dlouhodobě postupující krize a vyústěním těch nejhorších trendů minulého půlstoletí. Nyní už nestačí pouze vyjadřovat nesouhlas, je zapotřebí věrohodného plánu na uzdravení rozdělené společnosti.
politologie a politika

Ne nestačí

268 Kč
238 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století - 11%
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
politologie a politika
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
199 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika

Vladař

269 Kč
239 Kč
Nová třída - 11%
Kniha patří k dílům, která se vyrovnávají s iluzemi o fungování komunistických států. Vyšla v roce 1957 a vzbudila velkou pozornost, dodnes je považována za nesmírně cenný příspěvek k analýze komunistických režimů.
politologie a politika

Nová třída

266 Kč
236 Kč
Temný kontinent Evropa ve 20. století - 11%
Evropa Marka Mazowera není kontinentem starých států a národů, ale v mnoha ohledech je velmi nová a v průběhu 20. století neustále "vynalézá" samu sebe prostřednictvím často bouřlivých a chaotických politických změn.
politologie a politika

Temný kontinent Evropa ve 20. století

405 Kč
360 Kč
Co je to populismus? - 11%
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
politologie a politika

Co je to populismus?

141 Kč
126 Kč
Německo: mýtus a realita - 11%

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

politologie a politika

Německo: mýtus a realita

359 Kč
319 Kč
Alternativa pro Německo?
(1x)
Alternativa pro Německo dokázala v průběhu několika posledních let efektivně politicky využít obavy významné části německé veřejnosti vyplývající z některých značně sporných kroků učiněných vládou pod vedením dlouholeté spolkové kancléřky...
politologie a politika

Alternativa pro Německo?

89 Kč
Ekonomie náboženství a náboženství v postkomunistické Evropě - 11%
Českému čtenáři se prostřednictvím této knihy otevírají nové obzory a troufám si říct, že text by měl být povinnou četbou nejen každého ekonoma, který se zabývá ekonomií veřejného a neziskového sektoru, ale i těch, kdo pochybují o možnostech...
politologie a politika

Ekonomie náboženství a náboženství v postkomunistické Evropě

315 Kč
280 Kč
Global governance? - 11%
Kniha se zabývá historickými i aktuálními aspekty ideálu jednoty lidstva a hledání globální politické organizace.
politologie a politika

Global governance?

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>