Nejprodávanější Kniha - červen 2019
sociologie

Digitální informační kurátorství jako univerzální edukační přístup - 11%
Kniha se věnuje tématu digitálního informačního kurátorství, které studuje v kontextu konektivistické a konstruktivistické výuky.
sociologie

Digitální informační kurátorství jako univerzální edukační přístup

286 Kč
254 Kč
Klasická sociologie ve střední Evropě - 20%
Kniha nahlíží na sociologii ve střední Evropě před druhou světovou válkou postupně ze čtyř vzájemně se doplňujících úhlů pohledu: z pohledu dějin institucí, z perspektivy historické sociologie vědění, dějin idejí a z pozice sociologické teorie.
sociologie

Klasická sociologie ve střední Evropě

395 Kč
316 Kč
Symbol a symbolika - 11%
Práce Schwallera de Lubicz nám nabízí nasměrování nikoli k opuštění schopnosti racionálního uvažování v jógových extázích, nýbrž k integraci této schopnosti s vyšší, vrozenou inteligencí.
sociologie

Symbol a symbolika

223 Kč
198 Kč
Bezdomovectví ve středním věku - 11%
Publikace vychází z tříletého výzkumu provedeného u subpopulace pražských bezdomovců středního věku. Studie obsahově navazuje na předchozí čtenářsky úspěšnou monografii Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí.
sociologie

Bezdomovectví ve středním věku

324 Kč
288 Kč
Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění - 11%
Paměť byla dosud při studiu rodiny zcela opomíjena. Autorky knihy, historička a psycholožka, svou ojedinělou a mimořádně důkladnou analýzou dokazují, že rodinná paměť představuje důležitou složku rodinného fungování, související jak s rodinnými v
sociologie

Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění

224 Kč
199 Kč
Tekuté zlo - 11%
Pomocí precizní definice „tekutého zla“ podávají autoři jedinečnou diagnózu aktuální geopolitické situace v Evropě, která se vyznačuje vratkostí, nejistotou, permanentními změnami, politickým populismem a prohlubujícími se rozdíly napříč společností.
sociologie

Tekuté zlo

350 Kč
311 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
sociologie

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Zdraví - kultura - společnost - 11%
Komu patří starost o zdraví? Je naše zdraví spíše věcí lékařskou, nebo společenskou a politickou? Přináší více lékařské péče a kontroly lepší zdraví?
sociologie

Zdraví - kultura - společnost

171 Kč
152 Kč
Lidé a dějiny - 11%
(2x)
Tato kolektivní monografie volně navazuje na předchozí dvě úspěšné publikace editorů Kolaps a regenerace: cesty civilizací a kultur (Academia 2011) a Civilizace a dějiny: historie světa pohledem dvaceti českých vědců (Academia 2013).
sociologie

Lidé a dějiny

765 Kč
680 Kč
Sexualita a sexuální identita - 11%
(1x)
Nakolik je naše sexualita a sexuální identita přirozená a nakolik je ovlivněna kulturou, ve které žijeme? Nakolik jsme v tomto ohledu sami sebou, a nakolik se podřizujeme očekáváním společnosti i svého partnera?
sociologie
Ukázky

Sexualita a sexuální identita

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>