Nejprodávanější tituly - červen 2019
ostatní

Dream - 11%
Vynikající soulrockové trio vedené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou připravilo svoje páté řadové album. Kapela rozvíjí svůj styl postavený na vybroušeném muzikantství a instrumentálních schopnostech všech členů.
ostatní

Dream

269 Kč
239 Kč
Ztracený ve světě - 11%
Oldřich Janota je velkou ikonou českého písničkářství a řada umělců ve spolupráci s Indies Scope se rozhodla vzdát mu poctu k jeho jubilejnímu výročí a to na speciální kompilaci nazvanou Ztracený ve světě – A Tribute To Oldřich Janota.
ostatní

Ztracený ve světě

269 Kč
239 Kč
Koncert roku myši 2008 - 11%
CD album Symphony of Song je ojedinělým živým dokumentem unikátního projektu úspěšného koncertního setkání východní a západní hudební tradice, velmi zdařilého prolínání různých hudebních žánrů evropské klasiky, moderního jazzu s čínským a moravským folklórem. Pozoruhodný význam spočívá nejen v jeho vysoké hudebně umělecké hodnotě, také v multikulturně globálním rozměru.
ostatní

Koncert roku myši 2008

179 Kč
159 Kč
Zimomriavky - 11%
Díky spojení všech zúčastněných vznikla nahrávka, která vás pravděpodobně neuvrhne do extatického tance, při kterém ze sebe strháváte své svršky, naopak poslechem podpoříte své duševní a estetické buňky, které vás za tyhle písně budou milovat.
ostatní

Zimomriavky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 14 položek
<< < 1 2