Nejprodávanější tituly - červen 2019
výchova a rodina

Sebeúcta u dětí - 11%
Nová kniha známého psychoterapeuta Heinze-Petera Röhra ukazuje, že pouze když mají děti silné sebevědomí, mohou se dobře rozvíjet. Poruchy vývoje sebevědomí často ústí v psychologické problémy v dospělosti a v problémy chování.
výchova a rodina

Sebeúcta u dětí

269 Kč
239 Kč
Dítě, které se v životě neztratí - 11%
Vydejte se na objevnou cestu za nalezením vlastního fungujícího přístupu ke svým dětem.
výchova a rodina

Dítě, které se v životě neztratí

269 Kč
239 Kč
Nedostupný otec - 11%
(1x)
Problémy mezi otcem a dcerou mohou narušit identitu mladých žen i žen ve středním věku, vést u nich k pocitu, že si nezaslouží lásku a že jsou bezcenné. To pak může omezit její schopnost navazovat a udržovat partnerské vztahy v dospělosti.
výchova a rodina

Nedostupný otec

89 Kč
79 Kč
Děti, poslové z neznáma - 11%
Kniha známého autora nabourává vžité představy, že děti jsou naším majetkem, příležitostí k naší manipulaci, materiálem k našemu svévolnému tvarování podle svých představ. Ukazuje, jak můžeme pouze asistovat při jejich samostatném vývoji ...
výchova a rodina

Děti, poslové z neznáma

216 Kč
192 Kč
Povíme vám o dysortografii a dysgrafii - 11%
Publikace je určena dětem ve věku od 6 do 12 let, které mají potíže s dysgrafií či dysortografií, a také jejich rodičům, učitelům nebo kamarádům.
výchova a rodina

Povíme vám o dysortografii a dysgrafii

134 Kč
119 Kč
Pohádka o zrození rodiny - 11%
(3x)
Kniha Pohádka o zrození rodiny s podtitulem Moudrá průvodkyně pro děti a rodiče chce krasohledem jednoduchého příběhu a akvarelových obrazů rodičům a dětem předložit zdravý životní příběh.
výchova a rodina

Pohádka o zrození rodiny

135 Kč
120 Kč
Pomalé rodičovství - 11%
Rané dětství prožíváme jen jednou. Je vzácné. To, co se odehraje v prvních letech, nelze později stejným způsobem zopakovat nebo získat nazpět. Kodaňská školka Nokken to potvrzuje.
výchova a rodina

Pomalé rodičovství

151 Kč
134 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
výchova a rodina
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Jak zacházet s dětským strachem - 6%

Autor nabízí rodičům řadu praktických postupů a cvičení, které vedou k uvolnění vnitřního napětí dítěte, k rozvoji jeho sebedůvěry a k prohloubení vztahu mezi dětmi a rodiči.

výchova a rodina
Ukázky

Jak zacházet s dětským strachem

253 Kč
238 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
výchova a rodina
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>