Nejprodávanější tituly - červen 2019
výchova a rodina

Odemykání dětského potenciálu - 11%
Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.
výchova a rodina
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

359 Kč
319 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
výchova a rodina

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
výchova a rodina
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Škola srdce(m) - 11%

Tuto knihu autor napsal s myšlenkou na všechny, kterým není jedno, jakou školu jejich děti navštěvují. Původně ale především na ty rodiče, kteří se rozhodli zapsat své děti na waldorfskou školu nebo kteří o tom uvažují.

výchova a rodina

Škola srdce(m)

205 Kč
182 Kč
Trénink empatie u dětí - 11%
Žijeme v době, která je plná podnětů, takže člověk neví, co má dělat dřív. Žijeme rovněž obklopeni násilím a nepochopením. Podle autorů této knihy je úkolem všech, kdo se podílejí na výchově dětí, pěstovat jejich schopnost spočinout v sobě...
výchova a rodina

Trénink empatie u dětí

89 Kč
79 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Relaxační desetiminutovky - 11%
Když jsou děti příliš živé, nesoustředěné či „příliš nervózní“, často se přičítá vliv vnějším okolnostem: školnímu či sociálnímu prostředí či dokonce rodinnému rytmu. Autorka ukazuje, že při vhodném vedení mohou děti najít vnitřní klid a rovnováhu.
výchova a rodina

Relaxační desetiminutovky

179 Kč
159 Kč
Výchova kluků - 11%
Výchova kluků má oproti výchově dívek svá specifika.
výchova a rodina

Výchova kluků

224 Kč
199 Kč
Další dítě v rodině
Autorka nabízí pomoc rodičům sourozenců a dělí se o své zkušenosti výchovné a rodinné poradkyně i o zkušenosti při výchově vlastních dětí.
výchova a rodina

Další dítě v rodině

89 Kč
Hlavu vzhůru, rodiče! - 11%

Motto: Je důležitější připravit děti na cestu, než cestu pro děti. Kniha není příručkou pro dokonalé rodiče, ale je průvodcem pro rodiče odhodlané a statečné, pro rodiče, kteří chtějí dát dětem sami sebe.

výchova a rodina

Hlavu vzhůru, rodiče!

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>