Nejprodávanější Kniha - červen 2019
poezie

Nikde není řečeno
(1x)
Jedním z klíčových témat nové sbírky Petra Hrušky je ocitání. Ti, kdo v jeho básních žijí, se neustále ocitají v nečekaných situacích a na rozmanitých místech v jakémsi typicky hruškovském neklidu, náhle zbaveni vědomí stability.
poezie

Nikde není řečeno

215 Kč
Sv. Outdoor
Marie Iljašenko (nar. 1983) pochází z rodiny s českými, ukrajinskými a polskými kořeny a její debut Osip míří na jih (2015) byl velmi dobře přijat. Ne náhodou jsou tématem její druhé sbírky kontrastní motivy domova a jeho opouštění.
poezie

Sv. Outdoor

197 Kč
Máj
Fotograf a držitel dvou cen Czech Press Photo Romek Hanzlík, procházel Máchovo krajem kolem Bezdězu, Ralska, Berštejna a Housky, a hledal místa spjatá s Májem. Fotografie tak doprovází stěžejní dílo K.H.Máchy.
poezie

Máj

315 Kč
Mléko a med
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
poezie

Mléko a med

314 Kč
Milovat se
Hravá láska plná něžné erotiky a rafinovaného škádlení. Pravdivé slzy štěstí i smutku. Vášnivá shledání i bolavá loučení... To vše patří k milování. A to vše se jako červená nit vine lyrickými verši Mariky Korcové.
poezie

Milovat se

116 Kč
Nápady pana Apríla
(1x)
Rozverné verše Jiřího Koláře určené dětem.
poezie

Nápady pana Apríla

224 Kč
Čalouník
(1x)
V pořadí desátá sbírka básní Tomáše Přidala Čalouník je o událostech, které nelze definovat podle zavedených pravidel dorozumívání, protože se přeskupují samy uvnitř sebe.
poezie

Čalouník

233 Kč
Jdou krásné básně kolem mne
Básnický výbor Jdou krásné básně kolem mne je vůbec prvním pokusem představit čtenářské veřejnosti v souvislejší podobě poezii básníka Františka Daniela Mertha (1915 – 1995).
poezie

Jdou krásné básně kolem mne

378 Kč
Nezkoušej se usmát
Ondřej Hrabal – mimo jiné mistr ČR ve slam poetry, prozaik a organizátor kulturního života – se hlásí o slovo se svým básnickým debutem. Nezkoušej se usmát. Proč? Není čemu? Není na koho? Nebo by to snad bylo nevhodné?
poezie

Nezkoušej se usmát

150 Kč
Hymny o ráji
Hymny o ráji svatého Efréma Syrského vznikly jako katechetické rozjímání o Adamově prvotní kráse a o jeho kněžské úloze v ráji, kde směl pobývat v blízkosti jeho nitra – tajemné Boží přítomnosti.
poezie

Hymny o ráji

215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>