Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
světová

Spánek - 20%
(1x)

Anna nechce nic než spát. Ale noční děsy vyvolané pocitem viny a vzpomínkami na jednu příšernou událost jí usnout nedovolí. Před svou minulostí utekla na skotský ostrov Rum, kde si našla práci v odlehlém hotýlku.

světová
Ukázky

Spánek

279 Kč
223 Kč
Zlatá klec - 20%
(7x)
První z dvojice napínavých románů vynikající švédské autorky Camilly Läckberg s hlavní hrdinkou Faye, ženou, jejímž životním krédem je pomsta.
světová
Ukázky

Zlatá klec

339 Kč
271 Kč
Hra o trůny - 20%
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
světová
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
310 Kč
Dívej se, jak umírají - 20%
Zabij mě... jestli to dokážeš! Touhle výzvou se řídí Pepe Miranda, vrah a podřadný hrdina pouličních gangů. Skrývá se kdesi v 87. okrsku a působí policistům zatracené potíže.
světová
Ukázky

Dívej se, jak umírají

179 Kč
143 Kč
Malé sladké lži - 20%
(2x)
Cat Kinsellová bývala tatínkova holčička až do dne, kdy svého otce přistihla, jak flirtuje se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní nato Maryanne beze stopy zmizí, Catin otec zapírá, že by ji znal....
světová
Ukázky

Malé sladké lži

339 Kč
271 Kč
Muž bez minulosti - 20%
(2x)

Osmý případ Davida Rakera, specialisty na pátrání po pohřešovaných osobách.

Když se k médiím donese zpráva o zbitém mladém muži, který si nepamatuje, kdo je ani odkud pochází, rychle mu dají přezdívku „Muž bez minulosti“.

světová
Ukázky

Muž bez minulosti

239 Kč
191 Kč
Bouře mečů - 20%
(3x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
světová
Ukázky

Bouře mečů

388 Kč
310 Kč
Manuál pro uklízečky - 20%
(8x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
světová
Ukázky

Manuál pro uklízečky

198 Kč
158 Kč
Vzpomínka na Zemi
(11x)
Závěrečný díl epické trilogie Vzpomínka na Zemi. Půl století po Bitvě soudného dne mezi lidmi a Trisolarany stále trvá napjaté přiměří, jehož zárukou je fundamentální princip temného lesa.
světová
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

319 Kč
Miluj mě jakkoli - 20%
(4x)
Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného.
světová
Ukázky

Miluj mě jakkoli

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 319 položek
<< < 1 2 3 4 .. 32 > >>