Nejprodávanější knihy - červen 2019
neobyčejné osudy

Zápisky obviněného - 11%
(1x)
O existenci útržkovitých deníkových záznamů, přibližujících nejbolestivější setkání Václava Havla s represivními složkami komunistické moci, neměl dlouho nikdo ponětí. Sám Václav Havel se o nich nikde nezmiňoval.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisky obviněného

269 Kč
239 Kč
Vzpomínky/sny/myšlenky C. G. Junga - 11%
(2x)
C. G. Jung se na sklonku svého života uvolil na naléhání přátel k tomu, že se svou spolupracovnicí a sekretářkou Anielou Jaffé napíše svou duchovní autobiografii. Stanovil si jedinou podmínku: kniha bude moci vyjít až po jeho smrti.
neobyčejné osudy

Vzpomínky/sny/myšlenky C. G. Junga

512 Kč
455 Kč
Na co jsem si ještě vzpomněl - 11%
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.
neobyčejné osudy

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
71 Kč
Hanin kufřík - 11%
(3x)
Příběh sourozenců Hanky a Jiřího Bradyových, kteří se po deportaci rodičů rázem octli sami v Novém Městě na Moravě.
neobyčejné osudy

Hanin kufřík

170 Kč
151 Kč
Endurance - 11%
(3x)
Kniha přináší úplný popis osudu lodi Endurance, která v lednu 1915 zamrzla v ledových polích antarktického Weddellova moře. „Jeden z nejpoutavějších, nejnapínavějších a nejsilnějších příběhů, který kdy kdo četl a bude číst.“ Reinhold Messner
neobyčejné osudy

Endurance

322 Kč
286 Kč
Hořké konce vyzvědačů - 11%
(1x)
Strhující příběhy ze zákulisí tajných služeb.
neobyčejné osudy

Hořké konce vyzvědačů

314 Kč
279 Kč
Jak se časy mění - 11%
(1x)
První světová válka, konflikt dosud nevídaných rozměrů, se táhla již druhým rokem.Paměti Slavomíra Váchy působivě dokreslují, že válka není pouze boj s nepřítelem, ale také s pokrytectvím vlastních velitelů a se sebou samým: s pochybnostmi o víře, ..
neobyčejné osudy

Jak se časy mění

206 Kč
183 Kč
Rozpůlená srdce - 11%
(1x)
Kniha Rozpůlená srdce aneb Život mezi Československem a Izraelem přináší unikátní vzpomínky zajímavých a známých lidí, kteří prožili část svého života v Československu a část v Izraeli.
neobyčejné osudy

Rozpůlená srdce

216 Kč
192 Kč
Útěk z osvětimského pekla - 20%
Edward Ciesielski v lednu 1941 padl do rukou gestapa. Přečkal martyrium výslechů a na začátku dubna 1941 prošel branou koncentračního tábora Osvětim. V této době ještě nebylo známo, jaké hrůzy se odehrávaly za ostnatými dráty.
neobyčejné osudy

Útěk z osvětimského pekla

299 Kč
239 Kč
Válečná odysea - 11%
Jan Šerhant, zkušený dopravní letec a šéfpilot leteckého oddělení firmy Baťa, odletěl několik dnů před německou okupací z Československa na palubě Baťova letounu Lockheed Electra. V Kanadě se přihlásil jako dobrovolník do RAF...
neobyčejné osudy

Válečná odysea

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>