Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
psychologie pro každého

Ticho promlouvá - 20%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie pro každého
Ukázky

Ticho promlouvá

259 Kč
207 Kč
Komunikace a prezentace - 20%
V novém vydání knihy se dozvíte, jak se chovat v nejčastějších komunikačních situacích – když potřebujete něco pochopit, vysvětlit, vést s někým rozhovor, řídit diskusi, někoho o něčem přesvědčit či dokonce motivovat k určitému jednání.
psychologie pro každého
Ukázky

Komunikace a prezentace

305 Kč
244 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říct někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Jakou podporu poskytnout lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých?
psychologie pro každého
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

339 Kč
271 Kč
Brána k nadvědomí - 20%
(1x)
Kniha podrobně popisuje tři oblasti vědomí - podvědomí, denní vědomí a nadvědomí. Uvádí rovněž praktické postupy a doporučení umožňující plnohodnotné využívání všech tří oblastí.
psychologie pro každého
Ukázky

Brána k nadvědomí

185 Kč
148 Kč
Šťastný introvert - 20%
Jako introverti máte řadu předností, které můžete využívat a rozvíjet, a zároveň máte šanci pracovat se svými slabými stránkami. Tato knížka vám s tím pomůže. Ukáže vám, jak žít podle vlastních potřeb a sil a jak rozvíjet svou osobnost.
psychologie pro každého
Ukázky

Šťastný introvert

254 Kč
203 Kč
Žít sama a užít si to - 20%
Existuje jistá pravděpodobnost, že v některých obdobích svého života, možná třeba právě teď, budete muset zvládnout žít sama na sebe. Možná je to vaše volba. Možná ne. Retro bestseller z roku 1936.
psychologie pro každého
Ukázky

Žít sama a užít si to

220 Kč
176 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
psychologie pro každého
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie pro každého
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Psychoterapie našich prababiček - 20%
V dnešní době jsou v oblibě knížky zaměřené na to, jak se cítit lépe. Současně se zajímáme, jak žili naši předkové. Tato kniha se snaží spojit moderní psychohygienu a další oblasti psychologie.
psychologie pro každého
Ukázky

Psychoterapie našich prababiček

204 Kč
163 Kč
Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy - 20%
Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle.
psychologie pro každého
Ukázky

Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>