Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2019
ekonomie

Ogilvy o reklamě v digitálním věku - 11%
Odhalte tajemství úspěšné reklamy 21. století. Kniha zakládá na principech "otce reklamy" Davida Ogilvyho a přizpůsobuje je digitální současnosti.
ekonomie
Ukázky

Ogilvy o reklamě v digitálním věku

314 Kč
279 Kč
Startup za 7 dní - 11%
Dan Norris je známý internetový podnikatel, který vybudoval řadu úspěšných i neúspěšných projektů. Prošel si vzestupy i pády. V knize Startup za 7 dní vám předá ty nejhodnotnější zkušenosti a lekce, které se během své podnikatelské kariéry naučil.
ekonomie

Startup za 7 dní

206 Kč
183 Kč
Vedení lidí, týmů a firem - 11%
Páté vydání dnes již klasického díla uznávaného českého odborníka na management přináší nejužitečnější poznatky, které rozhodují o úspěšnosti manažerů a lídrů.
ekonomie

Vedení lidí, týmů a firem

323 Kč
287 Kč
Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster - 20%
Jedinečná původní kniha o strategickém marketingu. Aplikujte pouze čtyři jednoduché kroky ve své firmě a znásobte nebo nastartujte obrat a zisk.
ekonomie
Ukázky

Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster

349 Kč
279 Kč
Duše peněz - 11%
Trápí vás nedostatek peněz natolik, že vám nezbývá energie, abyste si užívali darů, které nestojí ani korunu? Zotročují vás peníze tak, že myslíte jen na to, jak vydělávat víc a utrácet víc?
ekonomie

Duše peněz

224 Kč
199 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Jak jsme se stali kolonií - 11%
(9x)
Renomovaná ekonomka s politologickým vzděláním ve své nové knize s provokativním, leč bohužel přiléhavým názvem, popisuje cestu, kterou jsme od tzv. sametové revoluce až po dnešek prošli, analyzuje současnou situaci a zároveň načrtává možnosti vývoje
ekonomie

Jak jsme se stali kolonií

268 Kč
238 Kč
Trénink techniky řeči - 11%
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
ekonomie

Trénink techniky řeči

314 Kč
279 Kč
Diagnostika a vitalizace firem a organizací
Uznávaný autor a poradce ve své nové knize vysvětluje dva procesy, které by lídři a manažeři firem a organizací měli bez zaváhání zvládat.
ekonomie

Diagnostika a vitalizace firem a organizací

134 Kč
Circus politicus
(1x)
Circus politicus znamená v našem porozumění globalizaci rozhodný obrat. Ta se přestává díky této knize jevit jako abstraktní a neosobní proces. Její mechanismy se inkarnují ve směšných mocipánech.
ekonomie
Ukázky

Circus politicus

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>