Nejprodávanější Kniha - červen 2019
křesťanství

Vavřín víry - 11%
V devíti teologických rozjímáních nad křesťanskou vírou v dnešním světě rozvíjí autor v různých souvislostech na pozadí současných poměrů několik biblických motivů, především novozákonních.
křesťanství

Vavřín víry

115 Kč
102 Kč
Velebí má duše Hospodina - Modleme se s Marií - 11%
Jednou z nejkrásnějších modliteb v Bibli je Magnificat – chvalozpěv „Velebí má duše Hospodina“. Maria jej podle Lukášova podání (Lk 1,46–55) zazpívala před narozením svého syna při návštěvě u své příbuzné Alžběty.
křesťanství

Velebí má duše Hospodina - Modleme se s Marií

89 Kč
79 Kč
Výklad Mikuláše Lyry na evangelium sv. Matouše - 11%
Výklad bible od francouzského minority, teologa a univerzitního mistra Mikuláše z Lyry ze 20. let 14. st. (Postilla litteralis) se hned po svém vzniku dočkal velké obliby, byl opisován a později výběrově překládán do národních jazyků.
křesťanství

Výklad Mikuláše Lyry na evangelium sv. Matouše

614 Kč
546 Kč
Západ a jeho víra - 11%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
křesťanství

Západ a jeho víra

233 Kč
207 Kč
Bludiště pravé víry - 11%
(1x)
Soubor studií předního německého medievisty je věnován problematice pozdně středověké hereze, kacířství a husitské revoluce ve středověkých Čechách. Autor v nich rozkrývá proměnu pohledů středověkých teologů na herezi od konce 13. století.
křesťanství

Bludiště pravé víry

268 Kč
238 Kč
Dějiny proti pohanům - 11%
Orosiovy dějiny, v nichž se autor inspiruje Augustinovou tezí o vítězství Boží obce, představují významný doklad vývoje křesťanské univerzalistické historiografie a ovlivnily řadu středověkých autorů, např. Isidora ze Sevilly či Otu z Freisingu.
křesťanství

Dějiny proti pohanům

358 Kč
318 Kč
Ester - 11%
Biblické příběhy převyprávěné Ivanou Pecháčkovou dětem ilustrují talentovaní čeští výtvarníci nejmladší generace – a z každého jednotlivého biblického příběhu vytvářejí originální umělecké dílo.
křesťanství

Ester

88 Kč
78 Kč
Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte) - 11%
(1x)
Ve své třetí apoštolské exhortaci reflektuje papež František všeobecné povolání ke svatosti. Zamýšlí se nad tím, jak můžeme na tuto výzvu odpovědět v dnešním moderním světě. Hlavní myšlenkou exhortace je, že svatost znamená následování Ježíše.
křesťanství

Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte)

89 Kč
79 Kč
Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku - 50%
(1x)
V knize Chonrad Stoeckhlin a noční houf autor líčí příběh dvou pastýřů z konce 18. století, kteří si navzájem slíbili, že pokud jeden z nich zemře, přijde druhého navštívit a bude mu podrobně vyprávět o posmrtném životě.
křesťanství

Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku

198 Kč
99 Kč
Intimita a svoboda - Setkání s Ježíšem - 11%
Kniha meditací polského jezuity a u nás již dobře známého spisovatele nabízí čtenáři uvedení do každodenní osobní modlitby.
křesťanství

Intimita a svoboda - Setkání s Ježíšem

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>