Nejprodávanější Kniha - červen 2019
křesťanství

Křesťanství a islám v liberálním státu
Monografie je dalším výstupem výzkumu týmu odborníků Katolické teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze na téma vztahu náboženství a státu a navazuje na publikaci Monoteistická náboženství a stát.
křesťanství

Křesťanství a islám v liberálním státu

59 Kč
Modlitba argentinských nocí - 11%
(3x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
křesťanství

Modlitba argentinských nocí

151 Kč
134 Kč
Největší hereze - 6%
Kniha je věnována problematice počátků, rozvoje a doktrinální podoby katarské herze. Autorem v ní detailním způsobem sleduje konstruování obrazu katara jako dualistického heretika inkvizitory 13. století.
křesťanství

Největší hereze

219 Kč
206 Kč
Příběh o povstání hada - 11%
(1x)
Kniha obsahuje překlad velmi starých gnostických textů nalezených v Nag Hammadí a jejich přepracování nejstaršími katolickými otci Ireneem a Hipppolytem.
křesťanství

Příběh o povstání hada

216 Kč
192 Kč
Stvoření světa - 11%
Na počátku všeho Bůh stvořil nebe a zemi, obojí pusté a topící se ve tmě. Kniha s ilustracemi Moniky Novotné vypráví o tom, jak pak oblohu i pevninu zaplňoval vodou, světlem, rostlinami i zvířaty a nakonec vytvořil k obrazu svému člověka.
křesťanství

Stvoření světa

115 Kč
102 Kč
Církev na kolenou - Dynamická modlitba v místním církevním společenství - 11%
Praktická příručka, jak na modlitební setkání ve farnosti, chce ukázat, že dynamická modlitba představuje v životě farnosti klíčový moment. Nabídnuté modely mohou fungovat v téměř libovolném počtu účastníků a hodí se pro nejrůznější typy setkání...
křesťanství

Církev na kolenou - Dynamická modlitba v místním církevním společenství

134 Kč
119 Kč
Duše, prozřetelnost a svoboda podle Origena - 11%
Prof. Lenka Karfíková se ve své nové knize obrací k té stránce Origenova díla, která bývá vedle jeho eschatologie, tedy konečného obnovení všech věcí zbavených porušitelné tělesnosti, pokládána za nejspornější: k jeho představám o původu duše a jejím příchodu do pozemského těla.
křesťanství

Duše, prozřetelnost a svoboda podle Origena

224 Kč
199 Kč
Křížová cesta pro věřící i nevěřící - 11%
Křížová cesta vyjadřuje působivě jádro křesťanské víry. Vidíme, jak je Ježíš odsouzen na smrt, jak objímá svou matku, jak padá, jak mu Veronika otírá tvář a Šimon Kyrénský pomáhá nést břemeno, jak je ukřižován i pohřben.
křesťanství

Křížová cesta pro věřící i nevěřící

179 Kč
159 Kč
Nepohodlný Ježíš - 11%
(1x)
Mnohé Ježíšovy požadavky se nám dnes zdají velmi náročné – např. jeho přikázání lásky k nepřátelům a požadavek chudoby.
křesťanství

Nepohodlný Ježíš

215 Kč
191 Kč
Novéna ke Sv. Františkovi z Pauly, světci lásky a zázraků - 11%
Svatý František, zakladatel řádu Nejmenších bratří a sester, nazývaných paulány, se narodil roku 1416 v Paule v jižní Itálii a již okolo svých 15 let dostal od Boha dar a povolání k poustevnickému životu.
křesťanství

Novéna ke Sv. Františkovi z Pauly, světci lásky a zázraků

61 Kč
54 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>