Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
povídky

Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Matka vzala roha - 20%
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
povídky
Ukázky

Matka vzala roha

99 Kč
79 Kč
Povídky - 20%
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky
Ukázky

Povídky

199 Kč
159 Kč
Doma i jinde - 21%
Kniha volně navazuje na předchozí povídkový soubor Doma. Opět jsme v několika povídkách uvedeni do běžného života židovských obyvatel venkova a maloměsta v polovině 19. století.
povídky
Ukázky

Doma i jinde

58 Kč
46 Kč
Konec světa - 20%
(3x)
Deset povídek, deset přesných popisů deseti situací, deset prožitků, které se odehrávají uprostřed magických 90. let.
povídky
Ukázky

Konec světa

189 Kč
151 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
povídky
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Hašiš a jasnozřivost - 20%
Krátké povídky vztahující se, byť někdy jen okrajově, k Praze, byly napsány na sklonku autorova života. V textech se mísí Meyrinkův osobitý humor s tajemnem, mystikou, ale i zcela obyčejnými jevy.
povídky
Ukázky

Hašiš a jasnozřivost

49 Kč
39 Kč
Neuilly a jiné příběhy - 20%
První část tohoto svazku tvoří patnáct povídek, z nichž sedm nebylo dosud knižně publikováno.
povídky
Ukázky

Neuilly a jiné příběhy

129 Kč
103 Kč
Zlín Praha Zlín - 20%
Soubor povídek Zlín Praha Zlín začal vznikat v období, kdy autor žil ve Zlíně a byl nezaměstnaný. Po návratu z Nového Zélandu nemohl najít další směr života a hodně pil. Pak si řekl, že jestli chce spáchat sebevraždu, ať to udělá rovnou.
povídky
Ukázky

Zlín Praha Zlín

100 Kč
80 Kč
Příběhy sráče - 20%
(2x)
Chlast, deprese, sex, problémy v práci, se ženskými, zdravím i nedostatkem peněz... a především neustálý vnitřní boj se sebou samým řeší svérázně a nekompromisně hlavní hrdina dvaceti povídek mladého talentovaného prozaika a básníka Jaroslava Irovského.
povídky
Ukázky

Příběhy sráče

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>