Nejprodávanější Kniha - červen 2019
komiksy

Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
komiksy

Esmera

268 Kč
Šílená ze Sacré-Coeur
Alain Mangel vyráží za neslýchaným dobrodružstvím za hranicemi morálky a zdravého rozumu a jeho průvodkyní bude právě Šílená od Sacré-Coeur...
komiksy

Šílená ze Sacré-Coeur

538 Kč
Zatím dobrý
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
komiksy
Ukázky

Zatím dobrý

448 Kč
Moby Dick
Osudový souboj kapitána Achaba s bílou velrybou v komiksové podobě.
komiksy
Ukázky

Moby Dick

313 Kč
Svatá Barbora
(1x)
Mladá novinářka Andrea dostala za úkol napsat článek o nikdy neobjasněné kauze, kterou před několika lety žila celá republika.
komiksy

Svatá Barbora

539 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
Zámek
(4x)
Absurdně groteskní Kafkův román patřící mezi jeho vrcholná díla.
komiksy

Zámek

359 Kč
Babylon Berlín
Berlín v roce 1929: politické pouliční bitky, ilegální noční kluby – život ve městě připomíná tanec na vrcholu sopky. Berlínská policie se v té době proslavila moderními vyšetřovacími postupy, ale když se mladý komisař Gereon Rath pustí...
komiksy

Babylon Berlín

449 Kč
Bezimena
Výchozím bodem grafického románu Niny Bunjevac je mýtus o Siproitovi, ve kterém bohyně Artemis promění mladíka v ženu za pokus o znásilnění.
komiksy

Bezimena

448 Kč
Čarodějova nevěsta 7
Ne vždycky všechno vyjde podle plánu. Čise na Eliase omylem použije spací zakletí a teď nemůže přijít na způsob, jak ho probudit. A ideálně přitom sama neusnout. Protože v říši snů na ni čeká velké nebezpečí.
komiksy

Čarodějova nevěsta 7

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 164 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>