Nejprodávanější tituly - červen 2019
dům a zahrada

Péče o psího sportovce - 11%
Kniha Péče o psího sportovce je doslova nezbytností pro všechny, kteří chtějí v závodním světě dovést svého psa k těm nejlepším výkonům a zároveň mu nabídnout prvotřídní péči.
dům a zahrada

Péče o psího sportovce

395 Kč
351 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
dům a zahrada

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Řezbářství - 11%
(1x)
Kniha nabízí skvělý lék na stresy dnešního způsobu života a prostředky návratu k základům a řemeslné výrobě předmětů od samého počátku.
dům a zahrada

Řezbářství

359 Kč
319 Kč
Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
dům a zahrada

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Stromy a keře, mé životní lásky - 11%
Obsahuje zajímavé a velmi podrobné informace o stromech a keřích, o původu a rozšíření těchto dřevin, jejich významu pro krajinu i hospodářství, o jejich introdukci do naší země a se zmínkami o pěstovaných kultivarech.
dům a zahrada

Stromy a keře, mé životní lásky

711 Kč
632 Kč
Štěně - 11%
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
dům a zahrada

Štěně

143 Kč
127 Kč
Včelaření od jara do zimy - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha vás díky srozumitelným textům, stovce kreseb a mnoha fotografiím naučí, co a jak máte správně dělat u včel během celého roku.
dům a zahrada

Včelaření od jara do zimy

269 Kč
239 Kč
Nezdolný zahradník - 11%
V době nejistého počasí a společenské nestability prudce stoupá zájem lidí o pěstování vlastních potravin.
dům a zahrada

Nezdolný zahradník

358 Kč
318 Kč
Permakulturní farma - 11%
(1x)
Permakulturu – metody udržitelného designu a spolupráce s přírodou – lze aplikovat nejen na zahrádky, ale stejně dobře i na rozsáhlé farmy a na celé oblasti krajiny.
dům a zahrada

Permakulturní farma

207 Kč
184 Kč
Přírodní lékárna pro psy - 11%
Heike Achnerová používá osvědčené znalosti a vysvětluje, jak můžete pomocí bylinek, tinktur a zábalů zmírňovat a léčit psům bolístky a nemoci.
dům a zahrada

Přírodní lékárna pro psy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>