Nejprodávanější Kniha - červen 2019
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2 - 11%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2

288 Kč
256 Kč
Mentální detoxikace - 11%

Kniha Mentální detoxikace představuje novou a hlubokou léčebnou techniku, která je současně tradiční, pragmatická a inspirující. Sandra Ingerman, která je terapeutkou a šamankou, vás v ní naučí, jak se vypořádat se svým strachem, hněvem a frustrací.

esoterika a astrologie

Mentální detoxikace

295 Kč
262 Kč
Mystické šamanské orákulum - 11%
Legendy praví, že ještě předtím, než tu byl čas, předtím, než tu byla řeč, byly tu posvátné symboly – Medicínský kruh, Kletba, Orel, Jaguár a ostatní – a důvěrně k nám promlouvaly.
esoterika a astrologie

Mystické šamanské orákulum

693 Kč
616 Kč
Němé zpovědi - 11%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

446 Kč
396 Kč
Numerologie - 11%

Tato kniha vám ukáže, jak číst numerologii pro sebe, rodinu i své přátele. Jednoduché a srozumitelné návody, jak vypočítat a vykládat své životní číslo, číslo dne, číslo osudu a osobní číslo roku.

esoterika a astrologie

Numerologie

314 Kč
279 Kč
O původu člověka - Mahátmové, Árjové, Atlanťané - 11%
Co je vlastně člověk z ezoterického hlediska? Jak si vědomí začalo vytvářet hmotná těla? Autoři – teosofové, žáci Heleny Blavatské, vysvětlují, jak došlo ke stvoření člověka a jak probíhala jeho evoluce.
esoterika a astrologie

O původu člověka - Mahátmové, Árjové, Atlanťané

223 Kč
198 Kč
Senzitivní lidé - 11%
Také si někdy připadáte jako z nějaké jiné hvězdy? Prostě nestvoření pro tento svět? Možná tedy také patříte do skupiny hypersenzitivních jedinců a tato kniha by vám mohla otevřít oči.
esoterika a astrologie

Senzitivní lidé

349 Kč
310 Kč
Svět očima psychotronika - 11%
Známý psychotronik ve své nové knize názorně přibližuje různé techniky, směry a jejich kombinace i legendární postavy z oblasti psychotroniky a léčitelství.
esoterika a astrologie

Svět očima psychotronika

314 Kč
279 Kč
Techniky přírodní magie - 11%
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
esoterika a astrologie

Techniky přírodní magie

322 Kč
286 Kč
Aura, čakry a sebeléčení - 11%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
esoterika a astrologie

Aura, čakry a sebeléčení

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 109 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>