Nejprodávanější Kniha - červen 2019
neobyčejné osudy

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět - 11%
(1x)
Alois Dubec byl téměř všude. Narodil se ve Vlachově Lhotě, zapadlé valašské vsi, odmala miloval armádu a za války poznal život dělníka na stavbě Hitlerových dálnic. Byl vojákem, italským partyzánem, švýcarským zajatcem a kadetem RAF v Británii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět

223 Kč
198 Kč
Eskymo Welzl. Svoboda pod bodem mrazu - 11%
Kniha Martina Strouhala je dle Rudy Krejčího, profesora Aljašské university ve Fairbansku, nejlepším a nejucelenějším dílem, které se zabývá osudy Jana Welzla.
neobyčejné osudy

Eskymo Welzl. Svoboda pod bodem mrazu

404 Kč
359 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
neobyčejné osudy

Expedice

358 Kč
318 Kč
Jak voní můj domov - 11%
Jak voní domov? Nedělní svíčkovou, chtělo by se odpovědět. Nebo snad bábovkou či vánočním cukrovím? Čím déle přemýšlíme, tím více dojmů se nám začne vybavovat.
neobyčejné osudy

Jak voní můj domov

179 Kč
159 Kč
Jizvy zůstávají - 11%
Kniha zachycuje drama, které se odehrálo v nejedné rodině politického vězně, a je doplňkem mozaiky vypovídající prostřednictvím různých prací o kauze politických vězňů.
neobyčejné osudy

Jizvy zůstávají

233 Kč
207 Kč
Josephine Bakerová - 53%
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Josephine Bakerová

398 Kč
188 Kč
Neznámí hrdinové mluvili i německy - 11%
Z třinácti milionů obyvatel Československa patřily v prvním dvacetiletí jeho existence více než 3 miliony k německé národnosti.
neobyčejné osudy

Neznámí hrdinové mluvili i německy

242 Kč
215 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
neobyčejné osudy

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení - 11%
Unikátní autentické svědectví, v němž Čechoslovák Filip Müller odhalil světu, co na vlastní oči viděl a zažil jakožto člen židovské¬ho sonderkommanda v osvětimské továrně na smrt.
neobyčejné osudy

Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení

295 Kč
262 Kč
Nebojte se přežít - 11%
Kniha obsahuje mnoho příběhů, mnoho lidských osudů. Společného mají to, že v nějakém období se všechny odehrávaly na Oddělené následné intenzivní péče v nemocnici v Ostrově. Říkáte, že vám se to stát nemůže? Přečtěte tuto knihu a uvidíte…
neobyčejné osudy

Nebojte se přežít

176 Kč
156 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>