Nejprodávanější tituly - červen 2019
ekonomie

Kdo chce naše peníze?
(6x)
Knížka přední české ekonomky mladé generace se nevyhýbá nepříjemným otázkám. Je určena pro každého, kdo chce slyšet jasné ekonomické odpovědi a kdo se nebojí používat zdravý rozum.
ekonomie

Kdo chce naše peníze?

134 Kč
Můj život a dílo - 11%
(1x)
Na počátku byla touha vynalézt samostatně pohybující se stroj, který by měl všestranné využití při práci na farmě a zbavil by tak zemědělce těžké manuální dřiny.
ekonomie

Můj život a dílo

332 Kč
295 Kč
Ogilvy o reklamě v digitálním věku - 11%
Odhalte tajemství úspěšné reklamy 21. století. Kniha zakládá na principech "otce reklamy" Davida Ogilvyho a přizpůsobuje je digitální současnosti.
ekonomie
Ukázky

Ogilvy o reklamě v digitálním věku

314 Kč
279 Kč
Startup za 7 dní - 11%
Dan Norris je známý internetový podnikatel, který vybudoval řadu úspěšných i neúspěšných projektů. Prošel si vzestupy i pády. V knize Startup za 7 dní vám předá ty nejhodnotnější zkušenosti a lekce, které se během své podnikatelské kariéry naučil.
ekonomie

Startup za 7 dní

206 Kč
183 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2018 - 20%
Díky této knize získáte komplexní přehled v účetnictví. Je psána skutečně srozumitelnou formou právě pro vás - úplného začátečníka, studenta, absolventa rekvalifikačního kurzu. Stejně pomůže i zkušenému účetnímu pro opakování účetních souvislostí.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2018

186 Kč
149 Kč
WTF? - 11%
Technologický vývoj nabral překotné tempo, celá společnost stojí na rozcestí a my se užasle ptáme: WTF? Co se to děje?
ekonomie

WTF?

404 Kč
359 Kč
Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster - 20%
Jedinečná původní kniha o strategickém marketingu. Aplikujte pouze čtyři jednoduché kroky ve své firmě a znásobte nebo nastartujte obrat a zisk.
ekonomie
Ukázky

Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster

349 Kč
279 Kč
Duše peněz - 11%
Trápí vás nedostatek peněz natolik, že vám nezbývá energie, abyste si užívali darů, které nestojí ani korunu? Zotročují vás peníze tak, že myslíte jen na to, jak vydělávat víc a utrácet víc?
ekonomie

Duše peněz

224 Kč
199 Kč
Léčení firem v krizi - 11%
Poznejte postupy a nástroje úspěšného interim a krizového manažera, který je zodpovědný za řešení podnikových krizí a restrukturalizace řady významných společností.
ekonomie

Léčení firem v krizi

269 Kč
239 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>