Nejprodávanější Kniha - červen 2019
filosofie a náboženství

Bhagavadgítá - 11%
(3x)
Nový český překlad známého indického díla Bhagavadgítá v bilingvní podobě. Je opatřen gnostickou předmluvou a komentářem překladatele ze sanskrtu Mgr. Jana Kozáka, který umožňuje pochopit všechny teologické nejasnosti v textu.
filosofie a náboženství

Bhagavadgítá

396 Kč
352 Kč
Hymny o ráji - 11%
Hymny o ráji svatého Efréma Syrského vznikly jako katechetické rozjímání o Adamově prvotní kráse a o jeho kněžské úloze v ráji, kde směl pobývat v blízkosti jeho nitra – tajemné Boží přítomnosti.
filosofie a náboženství

Hymny o ráji

215 Kč
191 Kč
Satanská bible - 11%
Významný americký satanista Anton Szandor LaVey (1930 – 1997), byl zakladatelem a veleknězem Církve Satanovy. Svoje stěžejní dílo, Satanskou bibli, napsal v roce 1969 a nabízí v ní svůj pohled na satanismus jako na životní filosofii.
filosofie a náboženství

Satanská bible

314 Kč
279 Kč
Antialkorán - 11%
(6x)
Reakce české společnosti na otázky islámu a islamismu jsou takřka výlučně černobílé: na jedné straně máme, slovy Patrika Ouředníka, „slamotruské trubirohy“, kteří „v každém Arabovi vidí muslima a v každém muslimovi potenciálního teroristu“...
filosofie a náboženství

Antialkorán

179 Kč
159 Kč
Spiritualita bez náboženství - 11%
(2x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
filosofie a náboženství

Spiritualita bez náboženství

237 Kč
210 Kč
Jak dnes mluvit o Bohu? - 11%
(1x)
Může se člověk o Bohu bavit jako o všem ostatním? Je možné napřed mluvit o výsledcích Ligy mistrů, pak o Bohu a nakonec o předpovědi počasí? Brilantně napsaná „evangelizační anti-pomůcka“ .
filosofie a náboženství

Jak dnes mluvit o Bohu?

178 Kč
158 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
filosofie a náboženství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Kdo jsme - 11%
Odkud se vzal svět a život? Jaký je vztah mezi lidským vědomím a bytím, prostorem a časem? Přesahuje globální inteligence chápání našeho smrtelného mozku? Kde se skrývá věčnost a jak souvisí s relativitou času?
filosofie a náboženství

Kdo jsme

305 Kč
271 Kč
Církevní dějiny - Antika a středověk - 11%
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.
filosofie a náboženství

Církevní dějiny - Antika a středověk

539 Kč
479 Kč
Akulturace hinduismu a formování moderní religiozity
Studie zkoumá vztah hinduismu, okultismu a theosofie během procesu vytváření nové detradicionalizované formy religiozity v českém i evropském kontextu.
filosofie a náboženství

Akulturace hinduismu a formování moderní religiozity

62 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 319 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>