Nejprodávanější Kniha - červen 2019
osobní rozvoj

Mozkohrátky - 11%
Hra je zábava. A zábavné můžou být i hry s pamětí. V knize „mozkohrátek“ najdete hrátky s pamětí pro celou rodinu v různých stupních obtížnosti.
osobní rozvoj

Mozkohrátky

269 Kč
239 Kč
Objevte své Ikigai - 11%
Ikigai – toto krásné japonské slovo znamená: vidět v životě smysl. Různé studie dokládají, že lidé s dostatkem ikigai toho od života očekávají více a jejich život je naplněnější. Zkrátka a dobře: vědí, proč ráno vstát z postele.
osobní rozvoj

Objevte své Ikigai

269 Kč
239 Kč
Peníze a zdravý selský rozum - 11%
Kniha obsahuje širokou škálu témat z každodenního života – od pasti „bezbolestného“ placení pomocí kreditních karet, přes skrytá nebezpečí řízení domácího rozpočtu až po svůdnou nástrahu, kterou představuje nevázané utrácení během dovolené.
osobní rozvoj

Peníze a zdravý selský rozum

359 Kč
319 Kč
Sisu - 11%
(2x)
Sisu : Tento prakticky nepřeložitelný termín si získal popularitu hlavně ve dvacátých letech minulého století. Vztahuje se k odvaze, elánu, odolnosti, výdrži a houževnatosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Sisu

268 Kč
238 Kč
Technika Pomodoro - 11%
Legendární systém pro plánování času a dokonalou koncentraci během hluboké práce. Za 30 let své existence se technika Pomodoro stala legendou a dnes tvoří součást pracovní rutiny milionů lidí, kteří poznali výhody střídání vyměřených fází práce ....
osobní rozvoj

Technika Pomodoro

269 Kč
239 Kč
Chovejte se jako kočka - 11%
Kočka je váš nejlepší kouč! Kočka všechno pochopila, dělejme to jako ona! Tato samozřejmost inspirovala Stéphana Garniera k napsání příručky o osobním rozvoji pojaté jinak než podobné knihy.
osobní rozvoj

Chovejte se jako kočka

268 Kč
238 Kč
Vše, co jste chtěli vědět o módě - 11%
(1x)
Ada Bartlová, zakladatelka blogu Módní peklo, se proslavila nejen nemilosrdnou kritikou oděvních nešvarů, ale také užitečnými radami a bystrými postřehy ze světa módy.
osobní rozvoj

Vše, co jste chtěli vědět o módě

448 Kč
398 Kč
Náboženství, hodnoty a vrcholné zážitky - 11%
(1x)
Ve vzrušující a inspirativní eseji zkoumá nejvýznamnější představitel a mluvčí humanistické psychologie Abraham H. Maslow extatické „vrcholné zážitky“ proroků, mystiků a vizionářů, tvořící jádro tradičních náboženství.
osobní rozvoj

Náboženství, hodnoty a vrcholné zážitky

218 Kč
194 Kč
Odraz ode dna

Žijeme všichni v jednom světě a všichni sníme, doufáme, a pak děláme chyby a stárneme. Tak jako postavy povídek ze sbírky Odraz ode dna, které mají jedno společné: blíží se ke dnu a možná se od něj odrazí, možná ne.

osobní rozvoj

Odraz ode dna

44 Kč
Strach, tréma, obavy a návody jak na ně - 11%

Tato kniha mění strašpytly na hrdiny… Strach je stav mysli, který se můžete naučit ovládat. Tedy snížit ho, nebo dokonce odstranit. Veškeré tajemství zvládání různých strachů, fobií a obav je v tom, že najdete superschopnosti, které

osobní rozvoj

Strach, tréma, obavy a návody jak na ně

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 198 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>