Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2019
humor

Diagnóza žena - 11%
Žena je zvláštní tvor. Nejen, že najednou oběma rukama zvládne deset činností, ona má i mnoho tváří. V jednu chvíli se tváří jako anděl, aby se v okamžiku změnila v ďábla. Snažit se jí porozumět je stejně marné, jako ovlivnit počasí. Muži se v ženě ztrácejí a jen nevěřícně kroutí očima
humor

Diagnóza žena

233 Kč
207 Kč
Hoď se do pogody - 11%
(2x)
Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku.
humor

Hoď se do pogody

269 Kč
239 Kč
Pan Podpostel - 11%
Máte pod postelí bubáka? Nebojte se, to je jen Pan Podpostel!
humor

Pan Podpostel

224 Kč
199 Kč
Slzy od smíchu - 11%
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
humor

Slzy od smíchu

206 Kč
183 Kč
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala - 11%
(1x)
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala přináší průřez tvorbou výrazné osobnosti kresleného humoru a české country hudby, spojené se skupinou Greenhorns.
humor

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

359 Kč
319 Kč
Život a jiné nesrovnalosti - 11%
(1x)
Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života.
humor

Život a jiné nesrovnalosti

224 Kč
199 Kč
Frivolní příběhy - 11%
Poslední svazek humorně laděných erotických povídek obsahuje i příbady detektiva Sukovce. Příběhy ze života zvířat a i pohádky a bajky pro dospělé, kteří příliš netrpí mravními předsudky.
humor

Frivolní příběhy

315 Kč
280 Kč
Hroši nepláčou - 11%
(1x)
Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem.
humor

Hroši nepláčou

206 Kč
183 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 11%
(4x)
Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem.
humor

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

296 Kč
263 Kč
Karneval paměťových buněk - 11%
(1x)

Vzpomínky a postřehy moderátora populární talkshow Všechnopárty.

Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho p

humor
Ukázky

Karneval paměťových buněk

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 83 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>