Nejprodávanější Kniha - červen 2019
osobnosti a osudy

Dvě knihy vzpomínek - 11%
Žena jednoho z největších rusky píšících moderních básníků Osipa Mandelštama napsala neobvykle obsažné a působivé memoáry.
osobnosti a osudy

Dvě knihy vzpomínek

321 Kč
286 Kč
Jdi svou cestou - 11%
Publikace, kterou držíte v rukou, souvisí s profesorem Čechurou hned v několika rovinách. Je darem k jeho životnímu jubileu, napsali ji jeho kolegové, přátelé a žáci a obsahuje studie k tématům, jimž se odborně věnoval nebo věnuje.
osobnosti a osudy

Jdi svou cestou

629 Kč
559 Kč
Ludvík Lazar Zamenhof - 11%
Přestože se jedná o životopis, nikoli o životopisný román, kniha nabízí velmi poutavou četbu a řadu ne obecně známých faktů o životě tohoto velikého humanisty.
osobnosti a osudy

Ludvík Lazar Zamenhof

168 Kč
150 Kč
Moje válečné tažení Evropou - 11%
Pěšákem ve Francii a leteckým pozorovatelem v Rusku.
osobnosti a osudy

Moje válečné tažení Evropou

234 Kč
208 Kč
Raději smrt než hřích - Příběh Anky Kolesárové - 11%
Anka Kolesárová (1928–1944), mučednice čistoty a první blahoslavená Slovenka, která nebyla řeholnicí, se na sklonku druhé světové války stala obětí válečného zločinu, jejž na ní spáchal voják Rudé armády. Příběh jako ona zažily desítky lidí u nás…
osobnosti a osudy

Raději smrt než hřích - Příběh Anky Kolesárové

179 Kč
159 Kč
Stojí to za to - 11%
Cílem této knihy je změnit svět aspoň o kousek k lepšímu. Tak, že čtenář popřemýšlí o svém životě, vybaví si situace, které by udělal jinak, a třeba se z nich poučí. Kniha má tři nosná témata.
osobnosti a osudy

Stojí to za to

314 Kč
279 Kč
Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích – současnost - 11%
19 osobností v naší publikaci je jen malý vzorek ze stovek vynikajících českých podnikatelů, vědců a vynálezců dnešní doby.
osobnosti a osudy

Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích – současnost

314 Kč
279 Kč
Amendar. Pohled do světa romských osobností. - 11%
Výpravná publikace v klasické knižní vazbě reprezentativním způsobem nabízí biografické medailony vybraných 254 romských osobností, jejichž osobní životy v průběhu dvacátého a jednadvacátého století byly, anebo jsou, spojeny s českými zeměmi.
osobnosti a osudy

Amendar. Pohled do světa romských osobností.

261 Kč
232 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
osobnosti a osudy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Bolest v psychiatrii - 11%
Co je to bolest, víme snad všichni. Provází nás celý život, od útlého dětství přes produktivní dospělost až do vysokého stáří. Většina našich bolestí je vysloveně tělesná. Existuje však ještě jeden druh bolesti, a to bolest při různých stavech....
osobnosti a osudy

Bolest v psychiatrii

270 Kč
240 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 203 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>