Nejprodávanější Kniha - červen 2019
osobnosti a osudy

Císař jsem já - 11%

Hugo Horiot, herec a aktivista za práva lidí s autismem, má Aspergerův syndrom a jeho kniha je sugestivním autoportrétem autistického dítěte a příležitostí pro čtenáře nahlédnout každodenní realitu autismu s jeho úzkostmi a posedlostmi zevnitř.

osobnosti a osudy

Císař jsem já

224 Kč
199 Kč
Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět - 11%
(1x)
Alois Dubec byl téměř všude. Narodil se ve Vlachově Lhotě, zapadlé valašské vsi, odmala miloval armádu a za války poznal život dělníka na stavbě Hitlerových dálnic. Byl vojákem, italským partyzánem, švýcarským zajatcem a kadetem RAF v Británii.
osobnosti a osudy
Ukázky

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět

223 Kč
198 Kč
Drama dirigenta - 11%
Monografie Drama dirigenta je první rozsáhlou biografií Jaroslava Krombholce (1918–1983), nejtalentovanějšího dirigenta ze školy Václava Talicha, spjatého celoživotně zejména s operou Národního divadla v Praze.
osobnosti a osudy

Drama dirigenta

405 Kč
360 Kč
Drtivé jistoty JB - 11%
Knižní bilanční rozhovor hudebního publicisty Pavla Klusáka s Janem Burianem o hudbě a písničkách mapuje Burianovo rodinné zázemí, tvůrčí zdroje a autorskou tvorbu za bezmála půl století.
osobnosti a osudy

Drtivé jistoty JB

270 Kč
240 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
osobnosti a osudy

Expedice

358 Kč
318 Kč
Heroinové deníky - 11%
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
osobnosti a osudy

Heroinové deníky

539 Kč
479 Kč
Hlubší než nebe, větší než prostor - 11%
Vaše Bytí je hlubší než nebe, větší než prostor – a je již tady. Věnujte pozornost spíše stabilnímu pocitu Bytí než vzrušenému pocitu stávání se něčím, protože stávání se nikdy neskončí. (ÚRYVEK Z KNIHY)
osobnosti a osudy

Hlubší než nebe, větší než prostor

340 Kč
302 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 11%
(4x)
Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem.
osobnosti a osudy

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

296 Kč
263 Kč
Jizvy zůstávají - 11%
Kniha zachycuje drama, které se odehrálo v nejedné rodině politického vězně, a je doplňkem mozaiky vypovídající prostřednictvím různých prací o kauze politických vězňů.
osobnosti a osudy

Jizvy zůstávají

233 Kč
207 Kč
Josephine Bakerová - 53%
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Josephine Bakerová

398 Kč
188 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 203 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>