Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
detektivky

Koňský mord / Škola správného vraždění - 20%
Satirik, milovník hub a detektivek Robert Brinda přichází s dvěma bizarními krimi příběhy, jimž opět nechybí značná dávka humoru.
detektivky
Ukázky

Koňský mord / Škola správného vraždění

89 Kč
71 Kč
Přiznat vinu - 20%
Jedné deštivé červencové noci roku 1996 mizí v Praze beze stopy mladá žena. I přesto, že se okamžitě rozbíhá intenzívní pátrání, není nalezena jediná indicie, která by k ní policii přivedla. O dvaadvacet let později jiná žena podléhá zákeřné nemoci a její beznadějně stav vyprovokuje k činu muže.
detektivky
Ukázky

Přiznat vinu

170 Kč
136 Kč
Smrt ve Stuttgartu
Dvanáctý příběh soukromého detektiva Standy Berky začíná na lodi Stuttgart na Brněnské přehradě, kde Berka zase jednou navštíví jejího kapitána Jendu Horna, svého dlouholetého přítele. Cesta uplyne klidně a bez problémů....
detektivky
Ukázky

Smrt ve Stuttgartu

169 Kč
Smrtící sliby - 20%
(1x)

Záhadný případ Evy Dallasové… nebezpečí číhá v minulosti. Na počátku stojí krabice, adresovaná Evě. V ní najde zbraň, odznak, průkaz Amaryllis Coltraineové a vzkaz od vraha: MŮŽETE SI TY VĚCI NECHAT. MOŽNÁ CO NEVIDĚT POŠLU NĚKOMU JINÝMU VAŠE.

detektivky
Ukázky

Smrtící sliby

280 Kč
224 Kč
Symfonie smrti
Na podkrušnohorské město Klášterec padl stín strachu. Jeho obyvatelé netuší, koho z nich si vybere vrah, který za sebou zanechává zohavená těla. Poručík Petr Beránek, tentokrát s novým kolegou Jaroslavem Vránou, stojí před složitým úkolem....
detektivky
Ukázky

Symfonie smrti

169 Kč
Krvavá fontána - 20%
(1x)
V okolí zpustlého zámku Grábenštejna na okraji bývalého vojenského újezdu se začne zjevovat tajemná Černá dáma, známá z místní pověsti. Na blatech se objevují podivné stopy, noční les ožívá tajemnými světly, povalují se tam údajní kostlivci ...
detektivky
Ukázky

Krvavá fontána

249 Kč
199 Kč
Mučednice Sabbat - 20%
(1x)
Sedmý díl oblíbené série o plukovníku Gauntovi ze světa Warhammer.
detektivky
Ukázky

Mučednice Sabbat

149 Kč
119 Kč
Pět mrtvých psů - 20%
Další z případů komisařky Výrové.
detektivky
Ukázky

Pět mrtvých psů

199 Kč
159 Kč
Pohřbení - 20%
(1x)

Katie Maguirová se pokouší objasnit devadesát let starou vraždu. Její nejbližší se však ocitají ve vážném ohrožení… Už šestá kniha s neohroženou rusovlasou komisařkou Katie Maguirovou přivádí čtenáře do irského Corku.

detektivky
Ukázky

Pohřbení

229 Kč
183 Kč
Smrt podle hvězd
(2x)
Když v zapadlém koutě Menšího Města pražského najdou zavražděnou nevěstku Rosálii, nikdo netuší, že stejně skončí další mladé dívky. Neznámý vrah si nevybírá. Zabíjí nevěstky, ale i počestné měšťanské dcerky nebo dokonce šlechtičny.
detektivky
Ukázky

Smrt podle hvězd

179 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 148 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>