Nejprodávanější hudba - červen 2019
hudba

Holobyt - 11%
Třetí album posouvá Martinu Trchovou k výraznější otevřenosti, po šesti letech hledání přináší dvanáct hudebně plnokrevných nadžánrových písní. Holobyt jako prázdný prostor, který lze znovu zabydlet a vykročit někam dál.
hudba

Holobyt

269 Kč
239 Kč
The Wall - 11%
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
hudba

The Wall

359 Kč
319 Kč
Lešť - 11%
Skupina Ladě, která patří k tomu nejlepšímu z české hudby stojící mimo pozornost mainstreamových médií, a její třetí řadové album, přes veškerou „alternativnost“ možná hravější než kdykoli předtím.
hudba

Lešť

269 Kč
239 Kč
Píp - 11%
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!
hudba

Píp

269 Kč
239 Kč
Čecháček Made
Xindl X se rozhodl ke kroku, který v Čechách ještě nikdo neudělal. Protože vystupuje nejen se svou kapelou, ale i jako sólový písničkář s kytarou, rozhodl se celé nové album vydat v obou těchto polohách.
hudba

Čecháček Made

269 Kč
Íkaros - 11%
Cimbál se vznáší nad nigerijským beatem. Když smícháte západoafrický beat kmene Joruba s moravským cimbálem, vznikne album Íkaros, a skupina Android Asteroid na něm posouvá svoji hudbu zas o kousek dál. Bubeník Tomáš Konůpka si vzpomněl na komplikovaný polyrytmický kruhový beat nigerijského kmene Joruba, kde se hrají čtyři doby do tří, a kapela do něj vpustila tklivou melodii moravského cimbálu.
hudba

Íkaros

179 Kč
159 Kč
2013 REMIXED (2CD) - 11%
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
hudba

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
239 Kč
Freak Show - 11%
Václav Bartoš je vynikající a osobitý zpěvák a jeho kapele Fru Fru to skvěle šlape. Potvrzuje to na albu Freak Show, které je nejpřístupnějším albem této rockové čtveřice.
hudba

Freak Show

269 Kč
239 Kč
Tři čuníci - 11%
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
215 Kč
Lovu zdar - 11%
Druhé řadové album kapely Nuck Chorris Gang je tu a Gang oznamuje, že dnes je na pultě čerstvá člověčina. Na albu najdete tvrdé bluesové reefy, skákavé refrény se mísí s romantickými melodiemi nejnovějších trendů, své si najdou i příznivci dechovky, latiny a aqua zumby.
hudba

Lovu zdar

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 77 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>