Nejprodávanější hudba - červen 2019
hudba

Lovu zdar
Druhé řadové album kapely Nuck Chorris Gang je tu a Gang oznamuje, že dnes je na pultě čerstvá člověčina. Na albu najdete tvrdé bluesové reefy, skákavé refrény se mísí s romantickými melodiemi nejnovějších trendů, své si najdou i příznivci dechovky, latiny a aqua zumby.
hudba

Lovu zdar

269 Kč
Až přiletí tučňák
Fru Fru je hudební koktejl, který vyzobává z různých žánrů to nejlepší a vkládá je do svého vidění rocku. Nezaměnitelný vokál osobitého zpěváka a skladatele Václava Bartoše poznáte během prvních taktů. Pro kapelu jsou také typické steeldrumy, groove i skvělé texty.
hudba

Až přiletí tučňák

269 Kč
Dream
Vynikající soulrockové trio vedené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou připravilo svoje páté řadové album. Kapela rozvíjí svůj styl postavený na vybroušeném muzikantství a instrumentálních schopnostech všech členů.
hudba

Dream

269 Kč
Ztracený ve světě
Oldřich Janota je velkou ikonou českého písničkářství a řada umělců ve spolupráci s Indies Scope se rozhodla vzdát mu poctu k jeho jubilejnímu výročí a to na speciální kompilaci nazvanou Ztracený ve světě – A Tribute To Oldřich Janota.
hudba

Ztracený ve světě

269 Kč
Koncert roku myši 2008
CD album Symphony of Song je ojedinělým živým dokumentem unikátního projektu úspěšného koncertního setkání východní a západní hudební tradice, velmi zdařilého prolínání různých hudebních žánrů evropské klasiky, moderního jazzu s čínským a moravským folklórem. Pozoruhodný význam spočívá nejen v jeho vysoké hudebně umělecké hodnotě, také v multikulturně globálním rozměru.
hudba

Koncert roku myši 2008

179 Kč
Zimomriavky
Díky spojení všech zúčastněných vznikla nahrávka, která vás pravděpodobně neuvrhne do extatického tance, při kterém ze sebe strháváte své svršky, naopak poslechem podpoříte své duševní a estetické buňky, které vás za tyhle písně budou milovat.
hudba

Zimomriavky

269 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
hudba

V salonu barokních dam

269 Kč
Těba
Kapela nechává rozeznít hřejivou muziku, která se vzdaluje klasickým folkovým schématům. Hudba Cymbelínu v sobě spojuje vřelost odkazů na moravskou lidovou píseň s hravostí a poetičností hřejivých tónů akustických nástrojů i rozjímavých a nadčasových textů.
hudba

Těba

224 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
hudba

Žito

341 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 79 položek
<< < 1 .. 6 7 8